Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Heat Pipe PRECOOLING - осушення з використанням теплової трубки

(21.08.2015)

Компанія VBW Engineering представила систему Heat Pipe PRECOOLING. Вона застосовується у повітряних системах охолодження з функцією осушення повітря і забезпечує високий кліматичний комфорт при збереженні високих економічних критеріїв. Застосування такого модуля значно розширює можливості застосування теплообмінників у типовому ряду вентиляційних установок VBW Engineering.

VBW Engineering Heat Pipe PRECOOLING

Специфічна конструкція теплової трубки дає можливість застосування Precooling (безкоштовні охолодження і підігрів) в припливних установках VBW Engineering, а не як досі в припливно-витяжних агрегатах.

Ефектом впровадження технології Precooling є:

  • зменшення потужності охолодження, що безпосередньо впливає на економічність експлуатації обладнання;
  • збільшена здатність осушення, що дозволяє досягати виключно короткі термінів високу ступінь обробки повітря;
  • безкоштовний підігрів охолоджувачем (ЛІТО) до необхідної температури припливу, що дозволяє додатково скорочувати витрати по експлуатації.

VBW Engineering Heat Pipe PRECOOLING

Робота системи осушення з використанням теплової трубки полягає в попередньому охолодженні повітря, що надходить на випарник теплової трубки (випаровування робочого холодоагенту). Це підвищує ефективність осушення потоку повітря і дає можливість більшого зниження температури повітря, і не вимагає збільшення потужності охолоджувача. Отримане таким чином тепло за допомогою робочої рідини, що транспортується в конденсатор теплової трубки, де відбувається віддача тепла в потік повітря, забезпечує нагрівання повітря.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера VBW Engineering.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10