Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5



Нові зволожувачі Carel humiFog direct

(27.02.2017)

У багатьох галузях промисловості правильний рівень відносної вологості повітря підвищує якість продукції, допомагає зменшити кількість недоліків, дозволяє заощадити час і енергоресурси. В умовах відсутності припливних систем вентиляції для підтримання відносної вологості повітря рекомендується встановлювати системи прямого зволоження.

Компанія Carel розширила спектр технічних рішень для прямого зволоження повітря у приміщеннях, розробивши новий високо технологічний і конкурентоздатний продукт, який оптимально відповідає потребам ринку.

Carel humifog direct

Carel humiFog direct - це новий зволожувач для безпосереднього розпилення вологи у приміщенні. Вода під високим тиском розпилюється на дрібні краплі і подається у приміщення за допомогою нових вентиляторних доводжувачів. Така система дозволяє підтримувати необхідну відносну вологість і допомагає «поглинути» надлишок тепла від працюючих верстатів з мінімальним споживанням електроенергії.

Основні переваги

Простота монтажу

Новий зволожувач повітря Carel humiFog direct розроблений так, щоб його було легко встановити і запустити.

Шафа управління, нові вентиляторні доводжувачі та комплекти високонапірних трубок дозволяють швидко змонтувати систему невеликою групою фахівців без застосування спеціального інструменту. Електромагнітні клапани, що регулюють подачу води, розташовані всередині шафи управління, тому прокладання електричних кабелів зведено до мінімуму.

Для інтеграції у систему розумного будинку можна використовувати найбільш поширені протоколи ModBus і BACnet через порти Serial і Ethernet. А вбудований веб-сервер забезпечує зручне управління зволожувачем за допомогою стаціонарного або мобільного комп'ютера, що підключений до локальної мережі.

Енергозбереження

Пряме адіабатичне зволоження дозволяє додатково охолоджувати повітря з мінімальними енерговитратами.

При випаровуванні крапель води у повітрі витрачається теплова енергія повітря, приблизно 0,69 кВт на кожний літр води, що випаровується, в результаті температура повітря у приміщенні знижується. При цьому на розпорошення 1 літра води високого тиску потрібно не більше 4 Вт електроенергії, а вентилятори у вентиляторних доводжувачах працюють тільки в момент розпилення води у цілях економії електроенергії.

Гігієнічна безпека

Гігієнічна безпека зволожувача Carel humiFog direct гарантується циклами автоматичного промивання і дозаправлення води, що дозволяє розпорошувати у повітря тільки чисту проточну воду. Використання демінералізованої води підвищує безпеку системи зволоження і скорочує витрати на її технічне обслуговування.

Шафа управління Carel humiFog direct

«Серце» зволожувача humiFog direct - це шафа управління.

Встановлений у шафі поршневий насос нагнітає воду під тиском 70 бар, щоб у результаті отримати тонкий водяний аерозоль, який миттєво поглинається повітрям.

Продуктивність насосу розрахована на 40 кг/год і 80 кг/год. Систему можна нарощувати за схемою ведучий / ведений, а також створювати модульну систему до 320 кг/год. Модульна схема дозволяє також отримувати 1- або 2-зональні системи зволоження. У 2-зональному режимі можна підтримувати різний рівень вологості у 2 зонах, маючи 1 водяний насос, щоб оптимізувати інвестиції.

 

На додаток до насоса і контролера, шафа упрпавління має вбудовані заливні і зливні клапани для кожної зони. Час пуско-налагодження системи зведено до мінімуму, так як усі підключення вже вбудовані у шафу управління.

Регулювання вологості здійснюється за принципом ШІМ (широтно-імпульсної модуляції): електромагнітний клапан відкривається і закривається на період, який пропорційний необхідної на даний час продуктивності, щоб досягти уставлення.

Вентиляторні доводчики

Вентиляторні доводчики дозволяють регулювати відносну вологість повітря у приміщенні. Вода під тиском розпорошується до фракції тонкого аерозолю за допомогою форсунок. Завдяки повітряному потоку, що сформован вбудованими вентиляторами, волога швидко поглинається повітрям. Доводжувач містить від 2 до 8 форсунок. Осьові вентилятори, що розташовані за форсунками, створюють повітряну завісу, яка випрямляє траєкторію крапель і сприяє ефективності поглинання вологи повітрям при будь-якій температурі і вологості. Вентиляторні доводжувачі доступні у двох версіях: з одностороннім фронтальним разпорошуванням і з двостороннім разпорошуванням у протилежних напрямках. Одностороння версія призначена для настінного монтажу і можливістю регулювання нахилу до горизонталі ± 15°, щоб навколишні предмети не потрапляли у зону факела разпорошуванням.

Вентиляторні доводжувачі

Унікальні можливості

В зволожувачі Carel humifog direct використовується контролер нового покоління c.pHC, який дозволив впровадити унікальні функції, яких немає в зволожувачах інших виробників.

Додаток автозапуску допомагає елементарно сконфігурувати зволожувач під особливості об'єкта.

Контролер зволожувача оснащений портом Ethernet. Зволожувач можна підключити до локальної мережі і отримувати доступ до інтегрованого веб-сервера.

Веб-сервер забезпечує доступ до управління зволожувачем з комп'ютера, планшета або смартфона.

Роботу зволожувача можна контролювати прямо через веб-браузер. Для цього треба ввести IP-адресу зволожувача в адресному рядку.

Веб-сервер Home забезпечує прямий доступ до пульта зволожувача так саме якщо б ви були фізично перед ним. Всі основні налаштування конфігурації і перевірки стану зволожувача можна виконувати з пристроїв, що підключені до тієї ж локальної мережі.

Веб-сервер також дозволяє отримати доступ до функції розкладу роботи зволожувача за заданим режимом. Якщо зволожувач підключений до зовнішньої системи «Розумного дому», то зв'язок з зволожувачем доступний з вбудованих протоколів Modbus і Bacnet через послідовний порт і Ethernet-порт.

З'явилася нова можливість регулювання вологості повітря за допомогою бездротових датчиків. Передбачено підключення до 4 бездротових датчиків для кожної зони. Сигнал управління розраховується за середнім значенням від усіх датчиків. Функція обмеження вологості дозволяє запобігти конденсації вологи у проблемній зоні.

Рекомендації по застосуванню

Типова схема побудови системи на базі зволожувачів Carel humiFog direct

Мал. Типова схема побудови системи на базі зволожувачів Carel humiFog direct.

1. Система водопідготовлення зворотним осмосом
2. Мембранний бак
3. Двозональна шафа управління humiFog direct
4. Вентиляторні доводжувачі 1-сторонні
5. Вентиляторні доводжувачі 2-сторонні
6. Датчики вологості

> > > Перейти до докладного опису зволожувачів Carel humiFog direct

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Carel.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5