Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2



Компанія Draabe показала компактне зволожуючє обладнання нового покоління

(14.11.2016)

Зволоження повітря особливо важливо для технологічних процесів виробництва паперу, друку і післядрукарської обробці, тому логічно, що компанія Draabe, підрозділ концерну Condair, представила свої нові функціональні блоки DuoPur і TrePur на поліграфічній виставці.

У блоці TrePur об'єднані відразу три системи: система, що подає воду, і дві системи очищення. Осмотична система видаляє з води 98% солей та мінералів. Гідравлічна система з інверторним насосом високого тиску забезпечує рух води по трубах. Їх сумарна довжина може досягати 800 м. Та головне нововведення TrePur – розміщення в ньому системи «синтезу провідності», аналогічної блоку SynPur. Така система використовується у тих випадках, коли потрібно сверхрітельне очищення води: у мікроелектронній промисловості, на фармацевтичних підприємствах.

Draabe TrePur

У корпусі нового блоку DuoPur знаходяться осмотична та насосна системи, а отже, порівняно з системою попереднього покоління вона дешевша у монтажі і економить простір. Інверторний насос DuoPur працює дуже тихо, тому обладнання можна встановлювати поряд з приміщеннями, що зволожуються, наприклад, у санвузлі.

І TrePur, і DuoPur можуть розпорошувати до 80 кг вологи на годину. Вони можуть використовуватися у великих і середніх офісних приміщеннях, в друкарнях, на будь-якому іншому виробництві, де необхідно точно дотримуватися вологісного режиму.

Draabe DuoPur

Компанія Draabe також продемонструвала, як тепер виглядатимуть елементи систем управління: HumSpot (для індивідуального контролю вологості) і груповий контролер HumCenter. Новий дизайн виконаний у стилі, що запропонован для обладнання Draabe у 2015 році.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Condair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2