Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4



Новий каталог Lessar Prof 2015

(18.05.2015)

Побачив світ повний каталог промислового обладнання Lessar Prof з докладними технічними характеристиками і кресленнями.

Каталог Lessar Prof на 2015 рік

В новому сезоні Lessar представляє наступні оновлення модельного ряду фанкойлов:

  • Касетні однопоточні фанкойли B1J22, які завдяки конструктивним змінам володіють поліпшеними характеристиками і зменшеною висотою, що дозволяє застосовувати їх в умовах обмеженого простору, а використання однопотокового розподілу повітряного потоку дозволяє розміщувати фанкойли поблизу кутів і стін приміщення.
  • Модельний ряд канальних двотрубних фанкойлів DG22(Е) збільшився на одну модель LSF-800DG22 (8,2 кВт).
  • В модельному ряду канальних четиритрубних фанкойлів DG42(Е) три найбільш продуктивних моделі тепер можуть забезпечити зовнішній статичний тиск 50 Па замість 30 Па.
  • Оновилися комплекти запірно-регулюючих вузлів для фанкойлів. Тепер є варіанти як для самостійної збірки (ЗРП-Р), так і у зборі (ЗРП-З). Виробництво Московія.
  • З'явилася можливість поставки з фанкойлом комплекту LZ-V2(4), що складається з клапана і приводу, для тих, хто хоче отримати менш укомплектований, але більш дешевий варіант.

Виробництво Lessar йде в ногу з часом, про що свідчать постійні оновлення модельного ряду, і цей рік не став винятком. У новому сезоні лінійка чілерів Techno Cool поповнилася ще кількома новими моделями – чилерами з виносним повітряним конденсатором LUC-SSAR...CX і моноблоковими чилерами з інверторними компресорами LUC-EHAA.

Чилери Lessar Techno Cool з виносним повітряним конденсатором

Фахівці торгової марки Lessar розробили модельний ряд чилерів з виносним повітряним конденсатором. Відмінними особливостями цього обладнання є зручна конструкція, якісні компоненти і надійність. І все це в поєднанні з дуже привабливою ціною.

Lessar Techno Cool

Чилери Моноблочні Techno Cool з інверторним компресором і вбудованим гідромодулем

Нова серія чилерів Lessar LUC-EHAA з інверторним компресором і вбудованим гідромодулем забезпечує плавне регулювання холодопродуктивності чилера, а також зниження енергоспоживання і шумових характеристик за рахунок використання ротаційних компресорів з DC-інверторним приводом.

Lessar LUC-EHAA

Модельний ряд компресорно-конденсаторних блоків виробництва Італії розширено до 439 кВт. З 2015 року компресорно-конденсаторні блоки Lessar LUE-...TC2/LUE-...C2/LUE-...C4 постачаються з повною фреонової обв'язкою.

Модельний ряд обладнання торгової марки LESSAR поповнився прецизійними кондиціонерами. Даний вид обладнання виробляється в Італії.

Прецизійний кондиціонер Lessar

> > > Завантажити каталог Lessar Prof 2015 року

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4