Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові модульні теплові насоси та холодильні машини від компанії Mitsubishi Electric

(12.10.2021)

Mitsubishi Electric випустила нову версію своїх популярних чиллерів серії "e" на холодоагенті R32. Доступні 2 моделі потужністю 150 і 180 кВт. Серія "e" дозволяє з'єднати разом до шести блоків, щоб забезпечити загальну потужність системи до 1080 кВт. Новий модульний чиллер доступний як у версії тільки для охолодження, так і у варіанті з тепловим насосом, і на нього надається п'ятирічна гарантія.

модульні чиллери Mitsubishi Electric

Використовуючи холодоагент R32, серія "e" замінює попереднє покоління чиллерів Mitsubishi Electric на холодоагенті R410A відповідно до зобов'язання компанії надавати продукти з більш низьким потенціалом глобального потепління і дотримуватися правил по фторвмісним газам. Завдяки використанню поліпшених мікроканальних алюмінієвих теплообмінників загальний обсяг холодоагенту, що використовується в чиллері, зменшується, що сприяє підвищенню його енергоефективності.

модульні чиллери Mitsubishi Electric

Використання холодоагенту R32 в системі означає, що клієнти компанії Mitsubishi Electric можуть не тільки отримати вигоду від нижчого GWP (потенціал глобального потепління) і підвищення енергоефективності, а й скоротити еквівалентні викиди CO2 до 90% порівняно з попередньою моделлю на холодоагенті R410A.

Серія "e" має сезонний коефіцієнт енергоефективності до 5,52, ΔT води до 10⁰C і додаткові внутрішні труби колектора, що робить її ідеальною для комерційних будівель, таких як офіси, великі торгові приміщення, університети, бібліотеки, готельний бізнес та заклади охорони здоров'я, а також у якості низькотемпературних рішень для теплових мереж із замкнутим контуром теплоносія, наприклад, в багатоквартирних або багатоцільових будівлях.

модульні чиллери Mitsubishi Electric

Виробництво теплових насосів і холодильних машин Mitsubishi Electric EAHV/EACV R32 розташоване на фабриці MITSUBISHI ELECTRIC CORPORATION AIR-CONDITIONING & REFRIGERATION SYSTEMS WORKS (Японія).

 

> > > Модельна низка Mitsubishi Electric EAHV/EACV R32

> > > Опис Mitsubishi Electric EAHV/EACV R32

> > > Технічні характеристики Mitsubishi Electric EAHV/EACV R32

> > > Інструкції Mitsubishi Electric EAHV/EACV R32

 

 
 
Компанія «Планета Клімату» є багаторічним офіційним дилерським і сервісним центром Mitsubishi Electric. Фахівці компанії проходять щорічне навчання та переатестацію в навчальних центрах японського виробника. Ми виконуємо роботи з проектування, постачання, монтажу та сервісного обслуговування об'єктів будь-якої складності по всьому спектру кліматичного обладнання Mitsubishi Electric.
Телефон для консультацій:
 
 
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10