Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові теплові насоси від компанії Systemair

(20.01.2022)

Компанія Systemar анонсувала випуск нових теплових насосів малої потужності SYSCW-AR R513A. Нові пристрої відносяться до класу кондиціонерів агрегатованих з водяним охолодженням конденсатора консольного типу.

Systemair SYSCW-AR R513A

Потужність нових теплових насосів Systemair SYSCW-AR R513A ідеальна для створення систем охолодження та нагрівання у невеликих приміщеннях. За рахунок організації єдиного водяного контуру для кількох приміщень можлива організація рекуперації теплоти між кількома приміщеннями. Нові агрегатовані кондиціонери Systemair SYSCW-AR R513A ідеальні для застосування в офісних та торгових центрах, а також у готелях.

 
лінія зворотної води

 

лінія подачі води

 

 

Компанія Systemair підготувала дуже велику кількість різноманітних модифікацій нових теплових насосів, які створюють дуже велику кількість можливих варіантів встановлення пристроїв. Доступні такі версії обладнання у будь-яких комбінаціях:

  • корпусне та безкорпусне виконання;
  • стандартні за висотою та зі зменшеними за висотою габаритами;
  • з фронтальним та нижнім забором повітря;
  • стандартна за рівнем шуму версія та малошумна (-5 дБ(А));
  • на вибір AC-вентилятори (стандартне постачання) та EC-вентилятори (опція).

Нові водяні теплові насоси Systemair працюють на холодоагенті R513A. Завдяки ПГП (потенціалу глобального потепління) всього 631, цей холодоагент в 3 рази менше забруднює навколишнє середовище, ніж холодоагенти R407C або R410A, які зазвичай використовуються для цього типу агрегатів.

 
ПГП - потенціал глобального потепління
 

Крім того, на відміну від R32, холодоагент R513A відноситься до класу негорючих речовин (клас безпеки A1).

Теплові насоси Systemair SYSCW-AR R513A задають нову планку енергоефективності. Зараз це рекордні значення для консольних кондиціонерів з водяним охолодженням конденсатора:

  • EER=4,9 (режим охолодження);
  • COP=4,6 (режим нагріву).

Нові кондиціонери Systemair SYSCW-AR R513A можуть бути укомплектовані двома видами пультів керування: з сенсорним екраном та кнопковим керуванням.

Systemair SRC

Пульт SRC
з сенсорним керуванням

 

Systemair RCS

Пульт RCS
з кнопковим керуванням

Нові кондиціонери вже з'явилися в он-лайн програмі підбору обладнання AC SELECT, що знаходиться на сайті виробника.

 

Буклет "Теплові насоси консольного типу Systemair SYSCW-AR R513A з водяним охолодженням конденсатора" (англійська мова) > > >

 

 
 
Компанія «Планета Климата» є багаторічним офіційним дилерським і сервісним центром Systemair. Фахівці компанії проходять щорічне навчання та переатестацію в навчальних центрах шведського виробника. Ми виконуємо роботи з проектування, постачання, монтажу та сервісного обслуговування об'єктів будь-якої складності по всьому спектру кліматичного обладнання Systemair.
Телефон для консультацій:
 
 
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10