Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14



Компанія Gree показала новинки на виставці у Німеччині

(28.11.2016)

Компанія Gree показала на виставці у Німеччині нові зразки продукції. Серед новинок найбільший інтерес відвідувачів викликало наступне обладнання: міні-чилер HLR-14-M (мал. 1.) з інверторним компресором, віконні кондиціонери на холодоагенті R32 (мал. 2.) і нова серія VRF-систем GMV5 (мал. 3.).

Міні-чилер Gree HLR-14-M

Мал. 1. Міні-чилер Gree HLR-14-M.

Міні-чилер GREE HLR-14-M являє собою ідеальне поєднання високої якості, енергозбереження та низької ціни і призначений для широкого використання в елітному житлі і таунхаусах, багатофункціональних комплексах, офісах, ресторанах, великих магазинах, розважальних комплексах та в інших місцях з особливими вимогами до кондиціонування повітря. Міні-чилери цієї серії чудово працюють у режимі обігріву, навіть коли температура зовнішнього повітря опускається до -15 °C

Віконний кондиціонер Gree KX-35I на холодоагенті R32

Мал. 2. Віконний кондиціонер Gree KX-35I на холодоагенті R32.

Нові мультизональні системи Gree GMV5 характеризуються високою енергоефективністю і забезпечують комфортну температуру, використовуючи такі технології, як повністю інверторне управління компресорами і двигунами вентиляторів, розумний режим автовідтавання, система контролю витоку, автоматичне підстроювання температури і контроль над рівнем шуму.

Мультизональні системи Gree GMV5

Мал. 3. Мультизональні системи Gree GMV5.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Gree.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14