Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua



Великі можливості для економії, якщо на отворах морозильних камер встановлюються повітряні завіси



У нашому сучасному суспільстві є багато речей, яким необхідна глибока заморозка. Продукти харчування, ліки або хімічні речовини - це лише деякі приклади.

Товсті, добре ізольовані стіни і двері необхідні для того, щоб зберегти холод. Але для переміщення вантажів всередину холодильника і з нього, необхідно постійно відкривати і закривати двері. Кожен раз, коли двері відкриваються, холодне повітря витісняється назовні теплим і вологим повітрям з вулиці. Це призводить до втрат енергії, утворенню конденсату і обмерзання підлоги і холодильного обладнання.

Розміщуючи повітряну завісу в площині отвору, ви не тільки виключите інфільтрацію теплого повітря з вулиці, але і отримаєте цілий ряд інших переваг.

Кращий огляд і безпека

Якщо на воротах морозильної камери встановлена повітряна завіса, то немає видимих перешкод для переміщення навантажувальних механізмів. Поява конденсату, який може утворитися внаслідок перепаду температур, також зменшується. Оскільки обсяг теплого повітря, що проникає всередину камери, зменшується, то на поверхні підлоги, полиць і упаковці товарів утворюється менше льоду, що полегшує пересування в камері і розпізнавання товару на полицях. Зниження обмерзання, відповідно, підвищує безпеку, так як ризик посковзнутися значно зменшується.

Зручність переміщення

Вибираючи повітряну завісу для захиста отвору замість, наприклад, смуг з ПВХ, ми забезпечимо можливість більш зручного і безпечного переміщення автотранспортних засобів і навантажувачів через ворота морозильних камер. Це економить час і спрощує логістику вантажно-розвантажувальних робіт. Повітряна завіса не перешкоджає будь-якому пересуванню через відкритий отвір. Створюваний нею повітряний потік залишається незмінним незалежно від кількості транспортних засобів, що проходять крізь нього.

Підвищення терміну служби

Застосування повітряних завіс забезпечує підтримку постійної температури в морозильній камері і кращу схоронність, як продуктів, так і збільшення терміну служби технологічного обладнання камери. Зменшується утворення полою на холодильному обладнанні, приладах освітлення, що покращує умови їх експлуатації. У довгостроковій перспективі повітряні завіси економлять кошти, що витрачаються на експлуатацію холодильного обладнання.

Інтервали між технологічними разморозками

З плином часу при постійному відкриванні дверей звичайного холодильника без функції саморозморожування стінки морозильної камери покриються товстим шаром льоду. Це відбувається тому, що тепле і вологе повітря проникає у морозилку кожен раз, коли двері відкриваються, і намерзає на її стінках. У промислових холодильних та морозильних камерах відбувається теж саме. Але цей ефект може бути значно знижений, якщо обмежити кількість теплого повітря, що надходить у камеру при відкриванні воріт. Це може заощадити багато енергії і грошей, так як часто дуже складно розморозити великий морозильник, що заповнений замороженими продуктами, які необхідно перемістити в інші камери на час технологічного розморожування.

Вибирайте правильну повітряну завісу

Технологія Frico Thermozone забезпечує оптимальний ефект захисту за рахунок оптимального поєднання між швидкістю і витратою повітряного потоку. Ми також впевнені, що зовнішній вигляд не менш важливий, ніж технологічна начинка. Це означає, що завісу зі зручними монтажними елементами і гарним дизайном легко встановлювати і підтримувати у чистоті. Завдяки тому, що наші повітряні завіси оптимізовані по витраті повітря, а решітка огорожі розташована на верхній панелі, рівень шуму мінімальний, що створює комфортні умови для роботи в безпосередній близькості від апарату.

Тепер ще краще

Повітряні завіси Frico РАЕС3200

Повітряні завіси Frico РАЕС3200 поєднують можливості ЄС-моторів з унікальною геометрією вентиляторів Frico. Це дозволяє створювати повітряні завіси, у яких витрати на експлуатацію мінімальні. Повітряні завіси Frico PAEC3200 можуть забезпечити до 85% економії споживання енергії в порівнянні з відкритим і не захищеним дверним отвором. Плавна зміна витрати повітря дозволяє більш точно виставляти його необхідне значення, що дуже важливо при використанні завіс Frico PACE3200 на отворах морозильних камер.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Frico.

 

Правила використання матеріалів сайту