Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua



Четверте покоління теплових насосів Vaillant



У лютому 2016 року на українському ринку з'явилися теплові насоси Vaillant flexoTHERM і flexoCOMPACT тепловою потужністю від 5 до 19 кВт і від 5 до 10 кВт, відповідно. Моделі flexoCOMPACT оснащені вбудованим баком для гарячої води об'ємом 185 л.

Модульна конструкція даного обладнання дозволяє використовувати один і той же тепловий насос з будь-яким доступним джерелом тепла - повітрям, водою, землею - за допомогою ряду високотехнологічних додаткових модулів aroCOLLECT і fluoCOLLECT.

Тепловий насос Vaillant flexoCOMPACT

Мал. 1. Тепловий насос Vaillant flexoCOMPACT в інтер'єрі.

В четвертому поколінні теплових насосів Vaillant був реалізований ряд технічних удосконалень, завдяки яким обладнання стало ще більш ефективним:

  • Холодильний контур був доповнений електронним терморегулюючим вентилем і теплообмінником-економайзером. Завдяки цьому використовувати у зимовий час повітря в якості джерела тепла можна при температурі до -23°C, а коефіцієнт теплового перетворення став вище на 5 %.
  • Вбудовані чотирьохходовий і додатковий розширювальний вентилі дозволяють без додаткового обладнання використовувати тепловий насос у режимі активного охолодження, тобто для повноцінного кондиціонування приміщень.
  • Циркуляційні насоси контуру розсолу і опалення мають частотне регулювання.
  • Завдяки фірмовим запатентованим технологіям шумо- і віброізоляції теплові насоси Vaillant четвертого покоління практично безшумні.
  • Тепер роботу теплового насоса регулює багатофункціональний системний контролер multiMATIC VRC 700 з погодозалежним управлінням і фірмовою системою triVAI. На основі введеної в систему інформації про вартість різних енергоносіїв, контролер самостійно вибирає найбільш вигідний з джерел тепла, тим самим вносячи додаткову економічну складову.
Тепловий насос Vaillant flexoTHERM

Мал. 2. Тепловий насос Vaillant flexoTHERM в інтер'єрі.

В четвертому поколінні теплових насосів Vaillant був реалізований ряд технічних удосконалень, завдяки яким обладнання стало ще більш ефективним.

Повітряний модуль Vaillant aroCOLLECT

Мал. 3. Теплові насоси Vaillant flexoTHERM, flexoCOMPACT і повітряний модуль Vaillant aroCOLLECT.

Окремий додатковий повітряний модуль aroCOLLECT має номінальну потужність 11 кВт. Для більш потужних теплових насосів використовуються одразу два таких модуля. До складу кожного з них входять теплообмінник з мідних труб з алюмінієвим оребренням, вентилятор з частотним приводом, який у нічному режимі працює на знижених обертах, а також вбудований ТЕН, який призначений для відтавання.

Тепловий насос Vaillant flexoTHERM

Мал. 4. Тепловий насос Vaillant flexoTHERM у розрізі.

 

Тепловий насос Vaillant flexoCOMPACT

Мал. 5. Тепловий насос Vaillant flexoCOMPACT у розрізі.

У разі використання в якості джерела тепла грунтових вод для захисту теплообмінника-випарника теплового насоса необхідно використовувати модуль fluoCOLLECT. Змонтовані у теплоізольованому контурі пластинчастий теплообмінник, сервісний вентиль і розширювальний бак покликані захистити випарник теплового насоса від агресивного впливу грунтових вод.

Панель управління Vaillant flexoCONTROL

Мал. 6. Вся інформація про роботу теплових насосів Vaillant flexoTHERM, flexoCOMPACT виводиться на панель управління flexoCONTROL.

Відзначимо також, що теплові насоси Vaillant як і раніше можуть бути поєднані у каскад, і при необхідності можна об'єднати декілька теплових насосів для отримання більш високої теплової потужності.

Теплові насоси Vaillant регулярно отримують призи провідних міжнародних незалежних товариств споживчої експертизи. Безшумні установки оснащені довговічним компресором і вбудованим погодозалежним регулятором, що дозволяє ефективно використовувати теплову енергію.

> > > Завантажити керівництво з встановлення і технічного обслуговування теплового насоса Vaillant flexoTHERM (українська мова)

> > > Завантажити керівництво з встановлення і технічного обслуговування теплового насоса Vaillant flexoTHERM (англійська мова)

> > > Завантажити керівництво з встановлення і технічного обслуговування теплового насоса Vaillant flexoTHERM (російська мова)

> > > Завантажити керівництво з експлуатації теплових насосів Vaillant flexoTHERM flexoCOMPACT (українська мова)

> > > Завантажити керівництво з експлуатації теплових насосів Vaillant flexoTHERM flexoCOMPACT (англійська мова)

> > > Завантажити керівництво з експлуатації теплових насосів Vaillant flexoTHERM flexoCOMPACT (російська мова)

> > > Завантажити технічний буклет по тепловим насосам Vaillant flexoTHERM (англійська мова)

> > > Завантажити керівництво з встановлення і технічного обслуговування теплового насоса Vaillant flexoCOMPACT (російська мова)

> > > Завантажити інструкцію з монтажу модуля Vaillant aroCOLLECT (англійська мова)

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Vaillant.

 

Правила використання матеріалів сайту