Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2



Спліт-система MSZ-LN від Mitsubishi Electric - новинка 2017 року



Керуючись принципами постійного підвищення стандартів комфорту, енергозбереження та екологічності своєї продукції, на початку 2017 року компанія Mitsubishi Electric представить українському ринку нову серію інноваційних флагманських спліт-систем Premium Inverter MSZ-LN. Новинки являють собою подальший розвиток ідей і технологій, що втілені у серіях DELUXE (MSZ-FH) і DESIGN (MSZ-EF), виділяючись найвищими технічними характеристиками і стильним зовнішнім виглядом внутрішніх блоків.

Нова серія представлена моделями чотирьох індексів продуктивності і має 4 кольорові рішення корпусів внутрішніх блоків (мал. 1).

Зовнішній вигляд
Модельний
номер
Опис
Mitsubishi Electric MSZ-LN-VGR
MSZ-LN**VGR
Рубіново-
червоний
Mitsubishi Electric MSZ-LN-VGB
MSZ-LN**VGB
Чорний онікс
Mitsubishi Electric MSZ-LN-VGV
MSZ-LN**VGV
Перламутровий
білий
Mitsubishi Electric MSZ-LN-VGW
MSZ-LN**VGW
Натуральний
білий

Мал. 1. MSZ-LN25/35/50/60VG(W/V/B/R).

Габарити внутрішніх блоків незалежні від продуктивності — 307×890×233 мм.

Колір і фактура поверхні бездротових пультів дистанційного управління повністю відповідає кольору і фактурі корпусу відповідного внутрішнього блоку.

При розробці нової серії побутових спліт-систем компанія Mitsubishi Electric не обмежилася тільки створенням блоків, що мають стильний зовнішній вигляд. У конструкції даної серії застосовані інноваційні технологічні рішення, що дозволяють забезпечити навіть самому вимогливому користувачеві максимальні показники комфорту, ступені очищення повітря і високий рівень енергозбереження.

Комфорт

Як і внутрішні блоки серії MSZ-FH, блоки MSZ-LN оснащені 3D-датчиком температури, який складається з восьми вертикально розташованих чутливих елементів, що забезпечують сканування об'єму приміщення. Якщо у приміщенні знаходяться люди, датчик визначає їх положення і активує заздалегідь запрограмовані режими автоматичного відхилення або наведення повітряного потоку, забезпечуючи максимальний комфорт для користувача.

Система розподілу повітря серії MSZ-LN використовує принципово нову технологію Double Flap (мал. 2), яка дозволяє оптимізувати потік повітря за допомогою автоматичного горизонтального і вертикального переміщення жалюзі.

Mitsubishi Electric MSZ-LN

Мал. 2. Технологія Double Flap.

При активації «нічного» режиму роботи відбувається зменшення яскравості дисплея, відключення звукових сигналів і зниження рівня шуму зовнішнього блоку на 3 дБ.

Внутрішні блоки цієї системи мають рекордно низький рівень шуму — всього 19 дБ.

Чистота

Поверхні теплообмінника і вентилятора внутрішнього блоку мають спеціальне покриття Dual Barrier Coating, яке запобігає відкладенню пилу і бруду у процесі експлуатації. Це дозволяє зменшити деградацію енергетичної ефективності і витрати повітря внутрішнього блоку, а також збільшити інтервали між регламентними роботами з технічного обслуговування.

У новій серії вдосконалена система очищення повітря Plasma Quad. У нову систему, яка називається Plasma Quad Plus, додана можливість ефективно затримувати дрібнодисперсні частинки PM 2.5. Цю властивість нових кондиціонерів Mitsubishi Electric MSZ-LN оцінять власники квартир, що розташовані біля жвавих міських магістралей, підприємств і ТЕЦ.

Енергозбереження

Моделі нової серії з індексами продуктивності 25/35/50 мають клас енергоефективності «А+++». У новинках використовується озонобезпечний холодоагент R32, що має високу енергоефективність і низький потенціал глобального потепління.

Датчик 3D i-see забезпечує не тільки високу ступінь комфорту для користувача, але і дозволяє оптимізувати споживання електроенергії. Охолоджуючи або нагріваючи у першу чергу ті ділянки приміщення, в яких знаходяться люди, система витрачає тільки необхідну для цього кількість енергії, а при відсутності людей — автоматично переходить в режим очікування або виключення. Варто окремо відзначити той факт, що система не реагує на таких домашніх тварин, як кішки і собаки.

Інші функції

У режимі нагріву можна задавати температуру «чергового опалення» починаючи від 10°C з кроком в 1°C, використовуючи при цьому тижневий таймер.

За допомогою пульта дистанційного управління можна заблокувати один з режимів роботи: охолодження або нагрівання.

В платі внутрішнього блоку є спеціальний роз'єм, що дозволяє використовувати для управління системою зовнішні сигнали, наприклад від «карти гостя» або датчика відкриття вікна.

В серії є варіанти виконання зовнішнього блоку для роботи на нагрівання при температурі навколишнього повітря до –25°C.

Внутрішні блоки серії MSZ-LN можуть працювати у складі мультиспліт-систем на базі зовнішніх блоків серії MXZ, що використовують холодоагент R410a.

І нарешті, внутрішні блоки серії MSZ-LN мають у стандартній комплектації вбудований Wi-Fi-інтерфейс, який дозволяє управляти роботою системи як через хмарний сервер, так і безпосередньо за допомогою Wi-Fi-роутера через «домашню мережу».

Це дає користувачеві можливість віддалено вмикати і вимикати систему, вибирати режим роботи, змінювати частоту обертання вентилятора, фіксувати положення жалюзі, контролювати значення температури у приміщенні, отримувати у реальному часі інформацію про кількість спожитої системою електроенергії, вмикати і вимикати режим чергового опалення, встановлювати функцію «Режим вихідного дня», програмувати тижневий таймер.

Крім цього, користувач може отримувати звіти про стан системи і несправності, що виникли протягом доби, тижня або місяця.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2