Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий чилер Systemair SysAqua Blue з екологічно чистим холодоагентом R290

(03.01.2021)

Компанія Systemair випускає новий чиллер SysAqua Blue, який є результатом ідеального поєднання зелених технологій та існуючої модельної низки чилерів SysAqua, вже відомої своєю надійністю і високими експлуатаційними характеристиками.

чилер Systemair SysAqua Blue

Новий чиллер з повітряним охолодженням і тепловий насос SysAqua Blue підсилює всі переваги стандартної лінійки SysAqua і працює з високоефективним природним холодоагентом R290 (пропан), який практично не робить впливу на навколишнє середовище, а також є екологічною альтернативою для будь-якого проекту.

Нова технологія пропонує величезну перевагу для холодильної машини: підвищення ефективності та продуктивності, а також обмеження впливу на навколишнє середовище, завдяки одному з найнижчих коефіцієнтів глобального потепління «GWP». Його потенціал глобального потепління один з найнижчих - всього 3!

чилер Systemair SysAqua Blue

Крім того, що природний холодоагент R290 практично не робить впливу на навколишнє середовище, він значно підвищує енергоефективність агрегату. У порівнянні з чилерами, що використовують холодоагент R410a, SysAqua Blue забезпечує дуже високу ефективність. Коефіцієнти SEER і SCOP зростають на 18% і 5% відповідно. Це дозволяє значно економити електроенергію протягом багатьох років. За європейськими стандартами Ви можете заощадити до 5000 євро протягом всього терміну служби чилера.

Для отримання ще більшої ефективності, чилер Systemair SysAqua Blue може бути обладнаний насосом з регульованою швидкістю, який автоматично регулює свою швидкість відповідно до необхідної продуктивністю. У результаті порівняння з насосом з фіксованою швидкістю річне споживання енергії насосом може бути знижено до 70%!

чилер Systemair SysAqua Blue

Якщо потрібно більше продуктивності, об'єднайте три чилера SysAqua Blue разом і отримаєте загальну потужність до 105 кВт при номінальних умовах.

Подивитися детальну інформацію про чилер Systemair SysAqua Blue > > >

 
 
Компанія «Планета Клімату» є багаторічним офіційним дилерським і сервісним центром Systemair. Фахівці компанії проходять щорічне навчання та переатестацію в навчальних центрах шведського виробника. Ми виконуємо роботи з проектування, постачання, монтажу та сервісного обслуговування об'єктів будь-якої складності по всьому спектру кліматичного обладнання Systemair.
Телефон для консультацій:
 
 
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10