Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2



Каталог осушувачів і вентиляційного обладнання Dantherm на 2017 рік

(15.02.2017)

Компанія Dantherm представила новий каталог осушувачів повітря і вентиляційних агрегатів, у тому числі для застосування у басейнах, на 2017 рік.

Каталог Dantherm на 2017 рік

Розділи каталогу:

  • Осушення: Мобільні і стаціонарні осушувачі для осушення будівель, для застосування у приватних басейнах і салонах краси.
  • Вентиляція: Великі вентиляційні системи використовуються у басейнах, торгових центрах, кінотеатрах, де потрібен постійний повітрообмін. Даний напрямок включає також обладнання для домашньої вентиляції.

Крім модельного ряду обладнання Dantherm в каталозі представлена довідкова інформація і методики підбору осушувачів повітря, вентиляційних агрегатів. Значна частина каталогу присвячена питанням збереження енергії за допомогою рекуперації тепла, у тому числі за допомогою теплових насосів.

На протязі 50 років компанія Dantherm (Данія) випускає прості, економічні і разом з тим надійні кліматичні системи для широкого кола областей.

Володіючи штатом близько 600 співробітників і дочірніми підприємствами у Норвегії, Швеції, Великобританії, США і Китаї, компанія Dantherm є лідируючою на ринку постачальників високоефективного обладнання управління кліматом для клієнтів по всьому світу.

> > > Каталог осушувачів і вентиляційного обладнання Dantherm на 2017 рік (російська мова)

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Dantherm.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2