Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7



Компанія Fujitsu General Ltd. починає 2017 рік з оновлення програмних продуктів

(16.01.2017)

У програмі Fujitsu Design Simulator з'явилися мережеві конвертори UTY-VTGX і UTY-VTGXV для підключення спліт- і мультиспліт-систем в єдину схему управління разом з системою VRF, а також конвертор ModBus UTY-VMGX. У 2017 році у нову версію програми були додані нові пульти управління – центральний UTY-DTGYZ1 і груповий UTY-RNRYZ1, стало можливим використовувати у підборі обладнання 1-фазні (AOYG35…54LBTB) і 3-фазні (AOYG35…54LATT) зовнішні блоки синхронних мультиспліт-систем.

Fujitsu Design Simulator

Крім того, звична програма проектування мультизональних систем Fujitsu тепер включає у себе 2 версії: ПОВНУ і СПРОЩЕНУ. На відміну від повної, основним призначенням спрощеної версії є швидка робота з переподбору внутрішніх блоків систем кондиціонування, коли немає необхідності у додатковому розрахунку комунікацій фреонопроводу і кабельних ліній.

Мобільний додаток Fujitsu Mobile Technician, яке призначений для моментального читання кодів помилок для систем кондиціонування ТМ Fujitsu, був оновлен до версії 1.8.0 для iOS до версії 1.6.0 для Android.

В останню версію програми додані нові моделі настінних спліт-систем серії Classic Euro (ASYG07-12LLC) і серії AIRFLOW з поліпшеним дизайном внутрішніх блоків (ASYG07-14LMCE).

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Fujitsu General.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7