Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11



Новий користувальницький термінал CAREL pGDX

(17.01.2017)

Компанія CAREL представляє сімейство кольорових сенсорних терміналів pGD EXPERIENCE (pGDX). Новинка використовує ті ж інноваційні технології, що і сенсорні термінали pGDTouch, і при цьому програмно і апаратно сумісна з широко поширеними пристроями сімейства pGD1.

користувальницький термінал CAREL pGDX

Діагональ екрану pGDX — 4,3 дюйма, цього достатньо для відображення всієї необхідної інформації. На відміну від терміналів pGDTouch, які могли встановлюватися лише у панель або у нішу, новий пристрій доступний і в виконанні для накладного монтажу. Посадочні розміри pGDX у варіанті для панельного встановлення — такі ж, як у сімейства pGD1.

Режим емуляції дозволяє підключити і використовувати pGDX замість pGD1 з можливістю відображення інформації у звичному вигляді.

Для контролю кліматичних параметрів служать вбудовані у термінал датчики температури і вологості. Про події, що вимагають уваги користувача, прилад сповіщає звуковим сигналом.

Інноваційне дизайнерське рішення   світлодіодна смуга — полегшує оцінку стану обладнання без детального перегляду інформації на екрані. Колір смуги може змінюватися: наприклад, зелений може означати, що всі параметри у нормі, жовтий — повідомляти про відхилення, а червоний — сигналізувати про тривогу.

Підтримка протоколу Modbus Master/Slave дозволяє використовувати новий дисплей як спільно з контролерами CAREL, так і з продукцією інших виробників.

Вбудований веб-сервер (у залежності від моделі) pGDX виконує функцію шлюзу для доступу до обладнання через Інтернет.

Для оновлення прошивки та інших операцій дисплей оснащений роз'ємом USB на передній панелі.

Ступінь захисту корпусу IP65 дозволяє використовувати pGDX у жорстких умовах експлуатації.

> > > Інструкція з експлуатації користувальницького терміналу CAREL pGDX

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Carel.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11