Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2



Новий регулятор перепаду тиску FlowCon PIM-DP

(07.03.2017)

FlowCon представляє новий регулятор перепаду тиску - FlowCon PIM-DP, який пропонує високий рівень можливості та контролю як для новобудов, так і для об'єктів модернізації.

регулятор перепаду тиску FlowCon PIM-DP

FlowCon PIM-DP виготовлений з чавунного сплаву і доступний з діаметрами 50-150 мм. Регулятор перепаду тиску (DPCV) має вбудовану інноваційну діафрагму, яка забезпечує надзвичайну компактність і високу точність клапана у порівнянні з традиційними регуляторами перепаду тиску. Крім того, клапан має особливо тверде внутрішнє покриття і змінний фільтр у регулювальній трубці, що робить роботу надзвичайно надійною і довговічною. Внутрішня конструкція клапана забезпечує регулювання перепаду тиску в діапазоні від 25 до 170 кПа. Фланцеві з'єднання відповідають визнаній універсальній системі фланцевих з'єднань.

Комбінуючи сучасні технології і універсальні фланцеві з'єднання фахівці компанії FlowCon запропонували технічне рішення, яке дозволило перекрити широкий діапазон по діаметру від 50 до 150 мм і по тиску від 25 до 170 кПа тільки трьома надзвичайно компактними моделями. FlowCon PIM-DP також має функцію відключення, яка виключає необхідність використання окремих запірних клапанів.

FlowCon PIM-DP має особливу конструкцію із застосуванням PIM (Незалежний від тиску модуль). Модулі PIM можуть бути сконфігуровані для забезпечення практично будь-якій ситуації, яка вимагає постійного перепаду тиску в системі.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного партнера компанії FlowCon в Україні.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2