Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12



Новий модульний чилер Daikin Hexagon Force

(29.12.2016)

24 жовтня поточного року, компанія Daikin провела прес-конференцію у своєму токійському регіональному офісі, де був анонсований новий продукт.

чилер Daikin Hexagon Force

Satoshi Funada, уповноважений керівник, генеральний директор департаменту Airconditioning Sales Division, Yoshihiko Hagiwara, один з головних керівників токійського підрозділу Airconditioning Sales Department Токіо і Kyou Tomikawa, головний інженер і керівник департаменту Applied Product Group, Air Conditioning Manufacturing Division, разом зробили заяву.

Починаючи з 16 січня 2017 року, компанія Daikin представить ринку модульний чилер Hexagon Force на базі теплового насосу з повітряним охолодженням, який відноситься до топ-класу доступних на ринку холодильних рішень за показником енергозбереження.

Нова система інтегрує високоефективний спіральний компресор з проміжним інжекторним контуром, що знижує енергетичні втрати за рахунок ефективної компресії холодоагенту. Завдяки характеристикам високоефективного спірального компресора, новий чилер значно підвищує нагрівальну потужність і досягає середнього коефіцієнта ефективності у режимі охолодження/нагрівання COP рівного 4.05. Через поліпшення коефіцієнта COP всієї серії чилерів приблизно на 10-16%, нові моделі забезпечують один з найвищих показників енергозбереження в галузі. Більш того, завдяки залученню власної розробки компанії – оптимального розташування теплообмінника у формі літери F, нова серія чилерів відрізняється високою робочою ефективністю протягом цілого року.

З метою задовольнити постійно зростаючі ринкові потреби, компанія Daikin додала у свій модельний ряд нову систему потужністю 60 к.с. на додаток до традиційних чилерів потужністю 30, 40 і 50 к.с. Із-за зменшення кількості монтажних модулів системи, нова модель повинна внести вагомий внесок у подальше скорочення кількості об'єму і площі встановлення.

Спрощена комунікація системи з відкритою мережею може здійснюватися за допомогою більш вдосконаленого способу управління енергією через Інтернет Речей (IoT) і хмарні послуги. Таким чином, новий чилер Daikin Hexagon Force істотно сприяє підвищеній ефективності і тривалому експлуатаційному циклу, а також подальшому зниженню витрат протягом експлуатаційного строку систем кондиціонування повітря у великих будівлях, що розташовані здебільшого у великих містах.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12