Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua



NIBE набуває основні бізнеси EnerTech Group

(06.09.2016)

NIBENIBE Industrier AB досяг угоди про придбання основних бізнесів EnerTech Group. EnerTech Group була створена у 1983 р. Придбані бізнеси розташовані в шести європейських країнах, і стануть частиною NIBE Climate Solutions.

На придбаних підприємствах працює близько 460 співробітників. Продажі склали 830 млн шведських крон у 2015 році (72700000 GBP) з операційним прибутком 4,8%.

Найбільш відомим серед багатьох відомих брендів придбаної групи є CTC, що працює в місті Льюнгбю з 1923 року.

«Видається логічним, що NIBE і CTC тепер йдуть вперед рука об руку, щоб створити ще більш сильний міжнародний бізнес у сфері стійких, енергоефективних рішень для систем опалення і комфорту в приміщеннях, які зможуть конкурувати на глобальних ринках», - каже Gerteric Ліндквіст, президент і генеральний директор NIBE Industrier AB. «Придбання також додасть сильну технічну складову бізнесу NIBE».

Придбана група пропонує широкий асортимент геотермальних і повітряних теплових насосів, продукції сонячної енергетики та біопалива, а також асортимент традиційних нафтових і газових пальників. Продаж зосереджені в основному в Європі.

«Виробничі підрозділи Enertech AB в м. Льюнгбю і м. Осбі є найбільшими з придбаних компаній», - каже Ліндквіст. «Інші розташовані в Швейцарії, Англії, Бельгії, Норвегії та Німеччини. Подальша діяльність буде відбуватися з тих же місць, де вони розташовані сьогодні».

Угода вимагає схвалення антимонопольної влади Швеції та Німеччини, рішення яких можна очікувати у 4-му кварталі.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера NIBE.

 

Правила використання матеріалів сайту