Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Mitsubishi Electric випускає нові спліт-системи Kirigamine на холодоагенті R32

(30.03.2015)

Компанія Mitsubishi Electric випустила шість моделей побутових кондиціонерів серії Kirigamine L, що працюють на холодоагенті R32. Через зменшення габаритів, а саме висоти внутрішнього блоку до значення 250 мм, спліт-системи стало легко монтувати на вузьких площах.

Mitsubishi Electric Kirigamine L

Новий кондиціонер Mitsubishi Electric Kirigamine L являє собою спрощену версію топової моделі Kirigamine Z, про яку ми розповідали у статті «Новий шедевр від компанії Mitsubishi Electric». З кондиціонера прибрали наступні функції:

  • визначення ступеню тепловиділень від людини (система визначає людина відпочиває, працює або спить);
  • здорова людина або у неї простудні захворювання з підвищеною температурою;
  • з'єднання через WiFi до інтернету (тепер це опція і потрібно купити додатковий адаптер);
  • зменшена оперативна пам'ять з 32 Гб до 16 Гб;
  • на відміну від топової моделі, Kirigamine L управляється не по WiFi-каналу, а через стандартний ІК-порт;
  • нова модель трохи шумніше, наприклад, модель потужністю 2,5 кВт має мінімальний рівень шуму 19 дБ.

Незважаючи на деякі спрощення, нова модель має таку ж саму енергоефективність, як і топова модель Kirigamine Z. Ця ефективність недосяжна для інших кондиціонерів на ринку. Наприклад, модель потужністю 2,5 кВт має значення сезонного коефіцієнту енергоефективності SEER рівне 12,23, а модель 3,5 кВт - 11,77. Робота нових кондиціонерів Mitsubishi Electric на холодоагенті R32 на 24% більш ефективна, ніж у найближчого конкурента. Такі параметри роботи були досягнуті завдяки новим високоефективним компресорам з використанням сплавів з паладієм, застосування холодоагенту R32 і теплообмінників з секційним розбиттям із застосуванням індивідуальних розширювальних вентилів на кожному контурі. Головною метою, яка досягалася при створенні цієї моделі, - максимальне скорочення габаритних розмірів внутрішнього блоку із збереженням основних параметрів і функціональних особливостей топової Kirigamine Z. Це дозволило застосовувати найскладніші технології з управління кліматом в обмежених умовах з монтажу.

Завдяки оптимізації дизайну внутрішніх порожнин проходження повітря і розташування заслінок, внутрішні блоки кондиціонерів Mitsubishi Electric Kirigamine L на 45 мм менше по висоті порівняно з кондиціонерами Kirigamine Z. Це дозволяє встановлювати їх у місцях з висотою всього 295 мм (наприклад, монтаж внутрішніх блоків над вікнами тощо). Нові моделі приймають повітря з верхньої частини внутрішнього блоку навіть у випадку, коли простір між стелею і внутрішнім блоком незначний.

Щоб втілити компактний дизайн внутрішнього блоку у реальність, компанії Mitsubishi Electric довелося вдосконалити блок очищення повітря за допомогою двоступеневої структури, яка нейтралізує шкідливі бактерії, мікроби і інші шкідливі речовини.

Нові моделі можуть забезпечувати комфортні умови, визначаючи положення користувача в кімнаті і вимірюючи кількість тепла за допомогою функції Move Eye. Завдяки наявності в моделі двох заслінок, внутрішній блок може направляти повітряний потік в два місця одночасно.

Нові кондиціонери Mitsubishi Electric значно дешевше, ніж серія Z. Наприклад, модель MSZ-LX25VE коштує всього 2860 USD, порівняно з 4520 USD за модель MSZ-ZX25VU. Нові моделі наразі доступні для замовлення тільки в Японії.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10