Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий інтегрований реверсивний тепловий насос Systemair DVU-HP

(08.03.2015)

На виставці ISH, яка пройде у Франкфурті з 10 по 14 березня, компанія Systemair представить нове високоефективне, повністю інтегроване, рішення для опалення та охолодження припливного повітря - реверсивний тепловий насос DVU-HP. Використовуючи інтегрований реверсивний тепловий насос для опалення і охолодження разом з роторним утилізатором, компанія Systemair розробила комплексне рішення, яке повністю готове до експлуатації.

Тепловий насос Systemair DVU-HP

У пристрої Systemair DVU-HP тепловий насос і роторний рекуператор об'єднані в один конструктив, призначений для роботи у складі вентиляційних установок Danvent DV і Time. Виробництво нових пристроїв розміщено на заводі Systemair в Данії. Практична особливість Systemair DVU-HP - це дуже компактна конструкція. Це робить використання передової технології теплових насосів в центральних системах вентиляції дуже простим.

Тепловий насос Systemair DVU-HP

Новий тепловий насос Systemair DVU-HP комплектується двома Scroll-компресорами (виняток - 1 компресор для AHU Danvent DV10 і Danvent DV15). Потужність нагріву/охолодження плавно регулюється у діапазоні від 5% до 100% і забезпечує оптимальний комфорт і мінімальне споживання енергії. Реверсивний тепловий насос DVU-HP використовує холодоагент R-410A і може змінювати температуру в припливному каналі у діапазоні ±15 градусів. З DVU-HP користувачі отримують економічне охолодження/опалення, що підходить для всіх типів проектних рішень систем вентиляції.

Тепловий насос Systemair DVU-HP

Тепловий насос Systemair DVU-HP обладнаний вбудованою системою автоматики для повного контролю всіх режимів роботи рекуператора і холодильного контуру. Дана система автоматики повністю сумісна з автоматикою вентиляційних агрегатів Danvent DV і Time виробництва Systemair. У підсумку на об'єкт вентиляційний агрегат повністю надходить «у зборі від одного виробника», до того ж він повністю протестований ще на заводі.

> > > Завантажити буклет «Інтегрована реверсивна система теплового насосу Systemair DVU-HP»

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Systemair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10