Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий високоефективний рекуперативний вентагрегат Systemair SAVE VTC 200

(23.09.2014)

Компанія Systemair приступила до виробництва нової припливно-витяжної установки SAVE VTC 200, яка розроблена для вентиляції житлових будинків, квартир, приміщень площею до 160 кв.м. Вона призначена для настінного монтажу в підсобних приміщеннях, таких як пральня, комора.

Корпус вентиляційного агрегату Systemair SAVE VTC 200 виготовлений з листового металу, повністю герметичний, що виключає випадання конденсату. Внутрішня частина нового вентагрегата виготовлена зі спіненого поліпропілену (EPP), який забезпечує максимально якісну ізоляцію шуму і теплових втрат. Всі компоненти легко витягуються для проведення монтажу та сервісного обслуговування.

Припливно-витяжний вентиляційний агрегат Systemair SAVE VTC 200

Введення в експлуатацію здійснюється за допомогою однієї або декількох CD панелей управління. Вбудований майстер налаштувань полегшує процес введення агрегату в експлуатацію, виключає запуск вентиляційного агрегату Systemair SAVE VTC 200 в работу з неправильними налаштуваннями. Символи і текст на дисплеї будуть відображати вибрані параметри: «Температура припливного повітря і швидкість вентилятора».

Параметри течії повітря на приплив і витяжку встановлюються при запуску агрегату Systemair SAVE VTC 200, але можуть бути задані в налаштуваннях меню. Вбудований таймер автоматичної зміни денного та нічного режимів. Установлення періодичності заміни фільтрів так само доступно. Аварійний сигнал буде відображати можливі несправності.

Новий вентиляційний агрегат Systemair оснащений функцією управління на вимогу, що забезпечує ефективну і економічну роботу. Для прикладу, при підключенні датчика CO2, датчика присутності, датчика вологості, інтенсивність роботи агрегату буде змінюватися в залежності від їх показників.

Припливно-витяжний агрегат Systemair SAVE VTC 200 має можливість підключення електронагрівача в холодному кліматі, який дозволить уникнути обмерзання теплообмінника. Попередній електронагрівач (опція) встановлюється додатково. Новий вентагрегат поставляється з фільтром припливного повітря G4 і фільтром витяжного повітря G4. Фільтр F7 для припливного повітря доступний опціонально.

Деякі особливості вентиляційних агрегатів Systemair SAVE VTC 200:

  • Високоефективний протитечійний теплообмінник з ККД 90%;
  • Енергозберігаючі вентилятори з ЄС двигунами;
  • Роздільні уставки припливного і витяжного повітря;
  • Вбудований майстер налаштувань для легкого введення в експлуатацію;
  • Автоматичний режим відтавання;
  • Вентиляція за вимогою;
  • Підтримка протоколу Modbus.

> > > Завантажити буклет «Високоефективний рекуперативний вентагрегат Systemair SAVE VTC 200»

> > > Завантажити інструкцію з експлуатації вентиляційного агрегату Systemair SAVE VTC 200

> > > Завантажити інструкцію з монтажу та сервісного обслуговування вентиляційного агрегату Systemair SAVE VTC 200

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10