Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Опціональне плазмове очищення повітря Mitsubishi Electric MAC-100FT-E

(01.01.2021)

Компанія Mitsubishi Electric оголосила про початок виробництва опціональних блоків плазмового очищення повітря Plasma Quad Connect (опція MAC-100FT-E), якими можна дооснастити вже існуючі системи кондиціонування повітря.

Plasma Quad Connect

Ефективні технології плазмової фільтрації повітря - гарантія чистого і здорового повітря в приміщенні. Велика кількість забруднюючих речовин може бути видалена з повітря в приміщенні за допомогою сучасної плазмової технології чотирьох-ядерних фільтрів. Щоб задовольнити зростаючі вимоги до якості повітря, компанія Mitsubishi Electric удосконалила цю технологію фільтрації. Внутрішні блоки кондиціонування повітря Mitsubishi Electric тепер можна обладнувати додатковими фільтрами на додаток до стандартних систем повітряних фільтрів.

На додаток до інших високоефективних систем фільтрації, таких як дезодоруючі фільтри, катехинові фільтри або фільтри з іонами срібла, технологія фільтрації Plasma Quad Plus забезпечує особливо потужну і ефективну систему фільтрації. Вона дозволяє ефективно видаляти з повітря приміщення велику кількість забруднюючих речовин: віруси *, бактерії, мікрочастинки PM2,5, солі важких металів і пил. Використання плазмових фільтрів дозволяє досягти високої якості повітря як в комерційних приміщеннях, так і в житлових будинках і квартирах.

* Про застосування плазмового очищення повітря в боротьбі з COVID-19 читайте цикл статей «Побутове кондиціювання та коронавірус. Міфи і реальність».

Новим фільтром може бути дооснащен будь-який настінний блок Mitsubishi Electric (побутовий, напівпромисловий або мультизональний) як існуючих серій, так і вже знятих з виробництва, який має роз'єм CN105 на платі управління.

Plasma Quad Connect

Фільтр Plasma Quad Connect може бути використаний з внутрішніми канальними блоками серій SEZ-M DA, PEAD-M JA, PEFY-P VMR-E, PEFY-P VMS1-E и PEFY-P VMA(L)-E3. У цьому випадку блок плазмового очищення повітря Mitsubishi Electric MAC-100FT-E закріплюється на решітку припливного повітря, або в спеціальний фільтр-бокс.

Також фільтром Mitsubishi Electric MAC-100FT-E можуть бути укомплектовані внутрішні касетні блоки серій PLA-M EA і PLFY-P VEM-E. Для встановлення в касетні блоки використовується спеціальна проміжна рамка, яка встановлюється між внутрішнім блоком і декоративною панеллю.

Очікуваний старт продажів в Україні травень 2021 року. У зв'язку з тим, що Plasma Quad Connect тільки запущений у виробництво і обсяг випуску обмежений, в 2021 і 2022 роках на кожну країну встановлений лімітований обсяг постачання. Швидше за все до моменту постачання, весь обсяг фільтрів буде викуплений або зарезервований.

У зв'язку з вище сказаним, компанія Планета Клімату, як офіційний дилер Mitsubishi Electric, для своїх клієнтів відкриває процедуру попереднього замовлення і бронювання фільтрів MAC-100FT-E.

 

 
 
Компанія «Планета Клімату» є багаторічним офіційним дилерським і сервісним центром Mitsubishi Electric. Фахівці компанії проходять щорічне навчання та переатестацію в навчальних центрах японського виробника. Купуючи кондиціонери у офіційного постачальника, Ви отримуєте найнижчу ціну і офіційну 3-и річну гарантію від виробника.
Телефон для консультацій:
 
 
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10