Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Системи кондиціонування повітря Mitsubishi Electric в ЦОД

(03.08.2016)

Mitsubishi ElectricЗбільшення продажу промислових кондиціонерів (включаючи рішення для дата-центрів) допомогло японському вендору Mitsubishi Electric компенсувати зниження виручки зі збуту більшої частини решти продукції за підсумками першого фінансового кварталу поточного року (йдеться про період з 30 березня по 30 червня).

Оборот підрозділу японського вендора, діяльність якого охоплює крім іншого виробництво і організацію збуту кондиціонерів для ЦОД, досяг 2,3 млрд. євро. Це говорить про зростання на 3% у порівнянні з тим же кварталом минулого року. Збільшення обороту, як повідомляється, було пов'язано з поліпшенням динаміки продажів кондиціонерів Mitsubishi Electric для житлових і промислових будівель в Японії і в Європі – незважаючи на негативні ефекти, що викликані зміцненням ієни відносно інших валют.

Все це допомогло компенсувати зниження виручки від продажу на 6% в цілому по всій промисловій групі Mitsubishi Electric (за підсумками аналізованого періоду показник досяг позначки в 8,1 млрд. євро).

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10