Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий каталог «Теплові насоси Fujitsu WATERSTAGE 2016»

(13.07.2016)

У 2016 року практично повністю оновився модельний ряд зовнішніх і внутрішніх блоків теплових насосів Fujitsu. У каталозі Fujitsu представлені спліт-системи серії High Power, спліт-системи з вбудованим водяним бойлером серії Comfort і моноблочна опалювальна система серії COMPACT.

Каталог «Теплові насоси Fujitsu WATERSTAGE 2016»

Використання передових інверторних технологій дозволили зробити теплові насоси Waterstage ще більш енергоефективними, довговічними і екологічними.

Завдяки сучасній технології регулювання лінійного вприскування температура води на виході сягає 60°С навіть при низьких температурах зовнішнього повітря (до -20°С).

Визначення і підтримання температури відбувається автоматично залежно від вибраного режиму і температури зовні.

За допомогою пульта управління, який вбудован в гідравлічний внутрішній блок, ви завжди можете змінити поточний режим, вибравши з безлічі варіантів: від опалення до подачі гарячої води в басейн. Використовуючи додаткові опції, кількість режимів може бути збільшена.

З тепловими насосами Fujitsu Waterstage ви можете бути впевнені, що не залишитеся без гарячої води або опалення, оскільки система передбачає безперервне постачання за допомогою резервного котла або ТЕНа, що встановлен у внутрішньому гідравлічному блоці навіть при збої в системі.

Теплові насоси Fujitsu Waterstage дають вам перевагу на довгі роки і впевненість, що незалежно від інших енергоносіїв у Вашому заміському будинку або виробничому приміщенні завжди є опалення, гаряча вода і підігрів підлог при будь-якій погоді.

> > > Завантажити каталог «Теплові насоси Fujitsu WATERSTAGE 2016»

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Fujitsu General.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10