Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Низькопрофільні вентиляційні агрегати Soler&Palau UTBS PRO-REG

(14.06.2016)

У червні 2016 року в асортименті компанії Soler&Palau з'явилися низькопрофільні вентиляційні агрегати серії UTBS PRO-REG, що укомплектовані системою автоматики. Мала висота корпусу - до 500 міліметрів у найбільшою моделі - дозволяє розміщувати еагегати за підвісною стелею.

Soler&Palau UTBS PRO-REG

Серія UTBS PRO-REG представлена чотирма моделями з витратою повітря від 500 до 8000 кубометрів на годину. Агрегати можуть комплектуватися фільтрами різного класу очищення, водяними або електричними нагрівачами, водяними або фреоновими повітроохолоджувачами, камерами змішування, секціями рекуперації тепла, а також шумоглушниками, гнучкими вставками та іншими компонентами і аксесуарами. Корпус складається з алюмінієвого каркаса і сендвіч-панелей з тепло- і звукоізоляцією завтовшки 25 міліметрів. Система автоматики встановлена і повністю протестована на заводі-виробнику. Завдання автоматики регулювання і захист обладнання, у тому числі регулювання продуктивності вентиляторів, нагрівачів і охолоджувачів. Також є можливість підключення контролера до систем диспетчеризації будівлі.

Вибір обладнання здійснюється в спеціалізованій програмі підбору HVAC Selector, яка розповсюджується компанією Soler&Palau без обмежень за попереднім запитом.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Soler&Palau.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10