Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Carrier представила вдосконалені фенкойли серії Performance

(10.06.2016)

Carrier PerformanceКомпанія Carrier повідомила про початок виробництва удосконалених фанкойлов серії Performance, які полегшать процес монтажу і на 20% заощадять місце. Компанія Carrier - світовий лідер високоефективних технологій в галузі опалення, кондиціонування та холодильних рішень, є частиною UTC Climate, Controls & Security, яка входить до складу корпорації United Technologies Corp.

Фенкойли серії Performance мають встановлені заводські параметри нагріву, а також функцію осушення повітря. Нові блоки будуть доступні у двох варіантах: 2-тонні з сезонним показником енергоефективності (SEER) 15 і 14-ти дюймовим каркасом та 5-тонні – з показником SEER 15 і 21-дюймовим каркасом.

«Carrier розуміє і враховує всі складнощі, які виникають перед фахівцями під час монтажних і сервісних робіт в обмеженому просторі. Ми оптимізували фенкойли Carrier Performance, знаючи, що зменшення габаритів системи набагато полегшить роботу технічного персоналу», - каже Метью Пайн (Matthew Pine), віце-президент з маркетингу компанії Carrier Residential. «Крім того, можливість осушення повітря ілюструє нашу прихильність до створення загального домашнього затишку».

Вдосконалені фенкойли сумісні з одно- і двоступінчастими зовнішніми блоками. Фенкойли досягають широкого діапазону витрати повітря і мають більш низьку швидкість обертання вентилятора, ніж фенкойли FB4C і FX4D, що призводить до зниження витрат на електроенергію і значно знижує рівень шуму.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Carrier.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10