Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



В США вимагають санкцій проти R134a з Китаю

(07.03.2016)

США вимагає санкцій проти R134a з КитаюАмериканські виробники і постачальники холодильних агентів звернулися в суд з антидемпінговим процесом щодо китайського імпорту R134a. Американська Коаліція Виробників і Постачальників Гидрофторуглеродных Холодоагентів наполягає на великих матеріальних збитках, які наносять галузі США великі і постійно зростаючі обсяги дешевого китайського імпорту. Постачання холодильного агента R134a з Китаю з 2013 по 2015 рік виросли, за деякими оцінками, більш ніж на 35% і зараз продовжують зростання.

У вказаному позові, який був поданий в Міністерство Торгівлі США і Міжнародної Торгової Комісії США, Коаліція свідчить про демпінгову різницю від 150% до більш ніж 200%.

Американська Гидрофторуглеродная Коаліція складається з великої кількості компаній, активних на ринку холодоагентів, а саме Honeywell, Chemours, Mexichem і Arkema, американський пакувальник холодильних агентів Hudson Technologies і виробники циліндрів Amtrol і Worthington Cylinders.

У минулому році Коаліція подала схожу антидемпінгову петицію проти китайського імпорту цілого ряду гідрофторвуглеродів і гідрофторвуглеродних сумішей, включаючи R410A, R404A і R32. У своєму попередньому рішенні Міністерство Торгівлі США прийняло антидемпінгове мито в розмірі 210%. Це рішення чекає поки підтвердження від Міжнародної Торгової Комісії США (USITC).

Дешевий китайський імпорт холодильного агента R134a став причиною колишнього, від 2013 року, клопотання з боку виробника Mexichem, яке вимагало антидемпінгового мита на рівні 280.67%, яке, правда, згодом було відхилено Комісією USITC на підставі відсутності прямого збитку Американської промисловості через китайський імпорт холодоагенту R134a.

Нова петиція щодо R134a – за введення антидемпінгового мита – має на меті збалансування конкурентних умов, особливо на ринку компонентів для автомобільних систем кондиціонування повітря.

«Китай створив вражаючі потужності по виробництву гідрофторвуглеродної продукції для задоволення попиту на власному ринку, а також повного чотириразового заміщення відповідної Американської галузі», - йдеться в петиції Коаліції, що звернена до USITC. «Без припинення дискримінаційної торговельної практики промисловість США не зможе продовжувати активне інвестування в місцеве виробництво холодильних агентів».

До повного завершення розгляду антидемпінгової справи відбудеться приблизно 9-13 місяців, у той час як попереднє рішення про введення депозитів з антидемпінгового мита очікується в межах шести місяців.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10