Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Каталог повітрообробних агрегатів Systemair на 2016 рік

(25.02.2016)

Компанія Systemair випустила новий каталог повітрообробних агрегатів на 2016 рік. Новий каталог істотно перероблений і розширений у тому числі за рахунок обладнання, яке випускається на дочірніх підприємствах Menerga і Holland Heating.

Каталог повітрообробних агрегатів Systemair на 2016 рік

За минулий час асортимент компанії Systemair значно зріс і сьогодні включає в себе широкий спектр обладнання: енергоефективні вентилятори, повітрянні агрегати, повітророзподільні пристрої, чилери, фенкойли, повітряні завіси та теплове обладнання. Основні цінності роботи Systemair – це простота і надійність в розробці, виробництві і реалізації вентиляційного обладнання високої якості.

Компанія Systemair фокусується на потребах покупців, тому завжди буде компанією, на яку можна покластися в питаннях надійності і своєчасному постачанню. Мета Systemair – розробка інноваційних, енергоефективних продуктів, які легко підбирати, встановлювати і обслуговувати.

Systemair виробляє широкий модельний ряд повітрообробних агрегатів для вентиляції різних приміщень від невеликого офісу до масштабних індустріальних об'єктів. Загальним для всіх позицій в асортименті є те, що вони відповідають строгим нормам за низьким електроспоживання. Теплообмінники, двигуни, вентилятори для агрегатів проходять розширене тестування як в лабораторії, так і в реальних умовах експлуатації, щоб відповідати діючим і майбутнім вимогам по енергоспоживанню.

> > > Завантажити каталог повітрообробних агрегатів Systemair на 2016 рік

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Systemair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10