Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Daikin публікує стратегію щодо запобігання впливу холодоагентів на екологію

(11.12.2015)

DaikinDaikin Industries Ltd. випустив днями нову глобальну публікацію, що висвітлює стратегію компанії і подальші кроки по боротьбі з екологічним впливом холодоагентів.

У той час як Daikin глобально відомий в якості першого виробника, який представив світового ринку побутові та комерційні кондиціонери та теплові насоси на основі холодоагенту HFC-32, остання публікація компанії відрізняється набагато більш широким фокусом і роз'яснює загальні підходи Daikin при виборі холодоагенту для всієї програми постачання, включаючи системи VRV, чилери Daikin і рішення по середньотемпературного та низькотемпературного охолодження.

Публікація також знайомить громадськість з роллю компанії та її акціонерів у зниженні негативного впливу на навколишнє середовище протягом повного робочого циклу холодоагента і кліматичного обладнання в цілому.

Виробник Daikin має багату історію безперервного зниження екологічного впливу кондиціонерних, опалювальних і охолоджувальних систем, а також унікальний досвід виробництва обладнання та холодоагентів, що є результатом корпоративної філософії компанії як «Лідера в Реалізації Екологічно Безпечних Проектів».

Що ж стосується вибору холодоагентів, Daikin вважається глобальним експертом застосування фторованих (гідрофторвуглеці, гідрофторолефіни), як втім і нефторованих газів (аміак, CO2, вуглеводні), оскільки компанія дотримується різноманітності холодоагентного вибору з метою забезпечення найбільш відповідного варіанту для використання в кожній програмі.

Сповідуючи комплексний підхід до даного питання, Daikin оцінює чотири основних фактори при підборі холодоагенту: безпека, екологічний вплив, енергоефективність і рентабельність. Публікація компанії докладно розкриває що саме стоїть за цим рішенням і надає деякі практичні приклади з програми постачання Daikin.

За допомогою цього документа, глобальна група Daikin має намір поділитися своїми поглядами на майбутнє щодо питання вибору холодоагентів з працівниками, споживачами, бізнес-партнерами, а також представниками урядових структур різних країн.

> > > Завантажити «Стратегія і комплекс заходів компанії Daikin щодо запобігання впливу холодоагентів на екологію»

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10