Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Складський комплекс компанії Bagaren och kocken обігрівається за допомогою теплових вентиляторів серії Frico SWH

(08.12.2015)

Шведська компанія Bagaren och kocken (Пекар і Кухар), об'єднавшись з новими партнерами, побудувала нові виробничі площі в передмісті Гетеборга. Тепловентилятори Frico серії SWH обрані для обігріву складського комплексу, який є основною ланкою в діяльності цієї інтернет-компанії.

Тепловентилятори Frico SWH

Компанія Bagaren och kocken була заснована в 2005 році і до теперішнього часу стала провідним інтернет-магазином в Швеції, який торгує приладдям, посудом та побутовою технікою для кухні. По рейтингу і порівняльному аналізу цін торгового веб-сайту Pricerunner в 2013 і 2014 роках вона була визнана кращим он-лайн рітейлером в Швеції по групі товарів для кухні.

Тепловентилятори Frico SWH

З зростанням товарообігу і появою нового партнера настав час для розширення площ, що використовуються компанією. Спочатку компанія орендувала через ріелторську фірму L Å E Real Estate приміщення площею 1000м2. До серпня 2015 року нова складська будівля компанії Bagaren och kocken була здана в експлуатацію. Площа нового складу, який увійшов в перелік об'єктів 3-ї черги будівництва Ugglums Бізнес Парку в районі Савадален, Гетеборг, становить 3000 м2 з можливістю розміщення до 11000 найменувань продукції. Споруда побудована у відповідності з «Зеленим» стандартом будівництва, згідно з яким річне споживання енергії буде на 25% менше, ніж це встановлено шведською урядовою компанією Boverket, яка є Вищою Національною Радою по житловому і промисловому будівництву та планування територій. Те, що тепловентилятори Frico були обрані для обігріву приміщень, не було великим сюрпризом.

Тепловентилятори Frico SWH

Теплові вентилятори з підведенням гарячої води Frico SWH були встановлені для обігріву складського приміщення. Оскільки апарати призначені для роботи спільно з системою інтелектуального управління SIReProfi, вони в повній мірі можуть використовувати всі свої можливості по енергоефективному обігріву. Враховуючи показання датчика контролю температури зворотної води, Frico SWH завжди працюють в оптимальному режимі по енергоспоживанню. Тепловентилятори Frico SWH завжди готові підтримувати комфортні умови в приміщенні, незважаючи на великий потік відвідувачів, що входять і виходять зі складу, та постійні зміни зовнішніх температурних умов.

Тепловентилятори Frico SWH

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Frico.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10