Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Daikin випускає чилер JIZAI, шо встановлювається окремо

(02.11.2015)

Компанія Daikin провела прес-конференцію у своєму токійському офісі, представивши стандартну і високоефективну серію чилерів JIZAI роздільного монтажу для комерційного і промислового кондиціонування повітря, що складається з 12 моделей і запланований до виходу на ринок у грудні 2015 року.

Daikin JIZAI – перший в галузі чиллер типу спліт, що встановлювається окремо, для зв'язування в різних конфігураціях залежно від специфічної структури будівлі. Будучи прикладним рішенням, нова система забезпечує високий рівень гнучкості в процесі установки і керованості, у порівнянні з кондиціонерами типу мульти-спліт для будівель. Як результат, JIZAI може працювати як вільно монтуємий чилер, на відміну від традиційних чилерных систем.

чилер Daikin JIZAI

Традиційні чилери були раніше доступні лише як інтегровано инсталлируеме рішення. Однак зараз DAIKIN успішно розробив чиллерную систему типу спліт, що сполучає 4 конденсаторних блоку на базі теплового насоса, що реалізують теплообмін повітря з холодоагентом, а також «гідроблок» (охолоджувач або нагрівач води), що забезпечує охолоджену або гарячу воду за допомогою рекуперації тепла від холодоагенту за допомогою холодоагентних труб.

Гідроблок і 4 конденсаторних блока на базі теплового насоса можуть встановлюватися окремо з застосуванням холодоагентних труб довжиною до 100 м (перепад висот до 50 м) і ефективним використанням простору, наприклад, встановленням конденсаторних блоків в охолоджувальної вежі на даху, а гідроблок – в машинному приміщенні в підвалі.

Крім того, існуюча трубна прокладка для охолодження або підготовки гарячої води може бути повністю використана для спрощення монтажних робіт на об'єкті. Кожен конденсаторний блок на базі теплового насоса і гідроблок досить компактні і можуть транспортуватися в ліфті. При заміні існуючого блоку моделлю JIZAI, кожен компонент можна доставити на місце встановлення без вантажного крана, що значно знижує, таким чином, монтажні витрати. На додаток, за допомогою встановлення гідроблоку всередині приміщення і скорочення довжини водяних труб до повітряної стороні внутрішніх блоків досягається зниження потужності приводу і розміру насоса охолодженої або гарячої води.

Модель JIZAI оснащена новим типом спірального компресора, що вбудован в мульти-системи Daikin для будівель різного призначення для підвищення робочої ефективності при роботі на низьких навантаженнях. При цьому досягається найвище в галузі значення Показника Сумарної Неповного Навантаження IPLV: 46.4. Новий спіральний компресор підвищує рівень річної робочої ефективності за допомогою використання механізму регулювання тиску всмоктування, що мінімізує втрати завдяки втратам при стисненні під час роботи системи на низьких швидкостях компресора. Як результат, енергозберігаючий режим був поліпшений на 16% порівняно з традиційними чилерами.

Після прес-конференції японська компанія продемонструвала чилер Daikin JIZAI для обслуговуючого персоналу ключових субпідрядників, проектних бюро та інших монтажних організацій. Компактні модульні вентиляційні системи для великих обсягів повітря виробництва DAIKIN, представлені в Липні, також були презентовані поряд з новими чилерами JIZAI. Технічні і комерційні фахівці Daikin ознайомили присутніх з основними перевагами нових рішень.

Займаючись розробкою нових типів прикладних систем, Daikin має намір забезпечити ринок високопродуктивним кліматичним обладнанням для великих об'єктів з метою задоволення посиленим вимогам в Токіо і області.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10