Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові кондиціонери Gree U-Crown

(29.10.2015)

З першого грудня в Україні стартують продажі останньої розробки компанії Gree в області кондиціонування повітря побутових приміщень - «розумного» інверторного кондиціонера U-Crown.

кондиціонери GREE U-Crown

В кондиціонері Gree U-Crown використовується одна з новітніх розробок - двоступінчастий інверторний компресор, який дозволив збільшити коефіцієнт енергоефективності в режимі охолодження (EER) на 40%, а в режимі нагріву (COP) на 35%. За рахунок застосування даної технології витрата електроенергії знижена до 15 Вт. А протягом дня кондиціонер споживає всього 120 Вт. Завдяки інверторної технології та особливій конструкції теплообмінника внутрішнього блоку модель виробляє дуже мало шуму, в тихому режимі його рівень становить від 18 дБ, що практично непомітно для людського слуху.

В новому кондиціонері Gree передбачена і система захисту від стрибків напруги – кондиціонер розрахований на перепади від 150 до 260В.

В U-Crown Inverter використовуються багатошвидкісний вентилятор і рухомі жалюзі з можливістю розподілу повітря в секторі 180 градусів по горизонталі і 130 градусів по вертикалі.

Модель U-Crown Inverter може охолоджувати, обігрівати і осушувати повітря, підтримує декілька режимів: турбо-режим, нічний, автоматичний, економічний. До цікавинки нових коондиционеров можна віднести Wi-Fi управління.

Нові кондиціонери Gree U-Crown відрізняються сучасним зовнішнім виглядом і здатні задовольнити дизайнерів, які створюють стильний, сучасний інтер'єр. Обробка корпусу U-Crown принципово нова і ефектна — з фактурної сріблястою поверхнею.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Gree.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10