Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Порівняння кондиціонерів змінного і постійного струму від Dantherm

(21.10.2015)

Компанія Dantherm провела дослідження продуктивності кондиціонерів змінного і постійного струму з регулюванням продуктивності і регулюванням включенням/виключенням.

Dantherm

Що спробувала довести компанія Dantherm?

Метою дослідження ставився доказ твердження про те, що кондиціонер повітря постійного струму з регулюванням продуктивності здатний забезпечити значну економію і працювати більш стабільно навіть при нестабільній напрузі в мережі електроживлення.

Як вибиралися пристрї для порівняння?

Використання кондиціонерів в цілому є найбільш поширеним способом охолодження приміщень, контейнерів і інших закритих просторів з телекомунікаційних та електронним обладнанням. У деяких випадках представляється ідеальним кондиціонер з живленням змінним струмом. В інших ситуаціях більше переваг має кондиціонер, що живиться постійним струмом. У деяких секторах сфери охолодження електронного обладнання простежується тенденція вибору кондиціонера змінного струму незважаючи на те, що система з живленням постійним струмом є цікавою альтернативою.

Чому в порівняльному випробуванні беруть участь кондиціонери постійного струму двох типів?

Покупці, які вибирають кондиціонер Dantherm з живленням постійним струмом, воліють регулювання включенням/виключенням. В результаті за межами уваги залишається кондиціонер постійного струму з регулюванням продуктивності, який є порівняно опрацьованим, хоча і має ряд переваг з точки зору підтримання стабільної температури і значної економії енергії.

> > > Завантажити Звіт про проведені випробування з порівняння кондиціонерів змінного і постійного струму Dantherm

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Dantherm.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10