Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові канальні блоки Daikin FBQ-D/FXSQ-A

(12.10.2015)

Нові високопродуктивні блоки Daikin канального типу, що розраховані на середній статичний тиск та пропонують компактне і дуже малошумне рішення для повного комфорту.

Компанія Daikin піднімає комерційні системи кондиціонування повітря на новий рівень, пропонуючи свою новинку – стельові кондиціонери канального типу. Це тихе, компактне і високопродуктивне рішення на ринку, що забезпечує ряд переваг по простоті встановлення та підтримання комфортних умов в приміщенні.

Висота канального блоку Daikin FBQ-D/FXSQ-A складає всього 245 мм, що дозволяє використовувати різні варіанти встановлення та розташування обладнання, навіть у просторах з обмеженими розмірами або неправильної форми. Дані внутрішні блоки є хорошим рішенням для житлових, невеликих і звичайних комерційних приміщень з вузькими стельовими нішами.

Daikin FXSQ-A

В новій конструкції канального блоку Daikin статичний тиск підвищений до 150 Па, що дозволяє використовувати досить різноманітні, протяжні і складні системи повітроводів, в тому числі повітрозабірні та повітрораздаточні решітки. Деякі блоки* даного модельного ряду демонструють сезонну енергоефективність класу А++, що представляє собою досить енергоефективне рішення для канальних систем. (* має відносини до поєднання FBQ71D і RZQG71L9V1).

Розумний комфорт

В новій серії FBQ-D/FXSQ-A застосовується унікальна автоматичне регулювання потоку повітря, що дозволяє вибирати з 10 кривих роботи вентилятора найбільш підходящу, тим самим оптимізуючи потік повітря в повітроводах, щоб забезпечити максимальний рівень комфорту без протягів при мінімальному споживанні електрики вентилятором. Рівень шуму при роботі блоків становить лише 25 дБА, тобто це одні з самих тихих канальних блоків з усіх доступних на сьогоднішній день на ринку.

Швидкий і простий монтаж

Конструкція повітрозабірника дозволяє організувати бік всмоктування з тильної або нижньої сторони нового канального блоку Daikin, тим самим даючи можливість встановлювати блоки в простору малої глибини або висоти. Нові блоки постачаються з встановленим на заводі-виробнику високоефективним дренажним насосом.

Серія канальних блоків для мультизональних систем VRV доповнена моделями 15 класу, які розроблені спеціально для малих або добре ізольованих приміщень.

Пропонуючи досить конкурентоспроможний і широкий асортимент на ринку, канальні блоки Daikin призначені для роботи в системах Daikin Sky Air для невеликих комерційних застосувань і системах Daikin VRV. Це витончене і непомітне рішення добре підходить для середніх і великих приміщень комерційного призначення, там, де потрібно забезпечити максимум продуктивності при мінімальному енергоспоживанні.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10