Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нова VRF-система Toshiba SMMS-e

(23.09.2015)

VRF-система Toshiba SMMS-e

Компанія Toshiba анонсувала запуск нових VRF-систем SMMS-e, які мають показники енергоефективності ESEER понад 7 і призначені для продажу в європейському регіоні.

В нових VRF-системах Toshiba застосовано двоходовий роторний компресор, який забезпечує двоступеневе стиснення для підвищення ефективності і продуктивності. Ця остання версія компресорів Toshiba для мультизональних систем, в яких застосовано вуглецеве покриття лопаток і камер, що дає значну надбавку в швидкості обертання компресора. Компресор також оснащений контролером останнього покоління від компанії Toshiba для керування швидкістю роботи компресора з кроком 0.1 Гц.

Теплообмінник нової VRF-системи Toshiba SMMS-e був повністю перероблений: виробник застосував труби меншого діаметру, які розташовані в три ряди, порівняно з двома рядами у попередньої моделі. Це дало приріст площі теплообмінника 13%. Продуктивність нового покоління теплообмінників тепер може бути скоригована для того, щоб відповідати поточному навантаженні і умов навколишнього середовища.

VRF-система Toshiba SMMS-e

В VRV-системах Toshibs SMMS-е виробник нарешті відмовився від зупинки системи при розморожуванні зовнішнього теплообмінника в режимі опалення. Дана технологія вже давно застосовується в VRF-системах лідерів галузі (Mitsubishi Electric і Daikin) і зараз вона стала доступна для покупців мультизональних систем Toshiba.

В нових мультизональних системах Toshiba збереглися всі основні параметри побудови VRF-систем (загальна довжина магістралей, відстань від зовнішнього блоку до самого далекого внутрішнього блоку і т.д.). При цьому збільшилася загальна можлива потужність мультизональної системи, яка тепер становить 60HP порівняно з 48HP у попередньої моделі.

Підтягнулися до лідерів галузі і температурні показники роботи VRF-систем Toshiba. Застосування компресора нової конструкції і покращення системи управління дозволила виробнику досягти робочих температур від -5ºC до 46ºC в режимі охолодження і від -25ºC до 15,5°C в режимі обігріву.

З нововведень можна відзначити новий дизайн вентилятора зовнішнього блоку і застосування 3-х фазного двигуна замість 1-фазного у попередньої моделі. Це позначилося на енергоспоживанні зовнішніх блоків, а також дозволило дещо знизити рівень шуму при роботі VRF-систем Toshiba.

Резюмуємо. Компанія Toshiba - останній японський виробник, який представив на ринку модель VRF-систем, які змогли б продаватися в Європі після введення з 1 січня 2016 року нових вимог Євросоюзу до енергоефективності VRF-систем.

З плюсів:

  • застосування трирядного теплообмінника;
  • прогресивна конструкція компресора;
  • технологія безперервного обігріву без відключення при розморожуванні теплообмінника.

З мінусів:

  • застаріла схема секційного регулювання потужності теплообмінника (лідери галузі вже давно застосовують регулювання температури кипіння холодоагенту;
  • відсутність микроканальных, повністю алюмінієвих теплообмінників (застосовуються мідно-алюмінієві теплообмінники);
  • недостатнє зниження рівня шуму зовнішніх блоків.

VRF-система Toshiba SMMS-e

З 1 січня 2016 року в Європі будуть заборонені продажі VRF-систем з показниками енергоефективності ESEER нижче 7. Компанія Toshiba з випуском нових VRF-систем SMMS-e виконала програму мінімум - весь модельний ряд тепер задовольняє новим вимогам Європейської комісії з енергоефективності. Нам здається, що дана система, в якій намішано і досить нові і дещо застарілі технології, є перехідною моделлю, і скоро ми побачимо дійсно передову VRF-систему Toshiba, яка буде відповідати гучному званню японського виробника.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера торгової марки Toshiba.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10