Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Systemair купує компанію Traydus

(10.09.2015)

SystemairКомпанія Systemair підписала угоду про придбання 75% частки компанії Traydus, лідируючого бразильського виробника вентиляційних агрегатів індивідуального виконання і фенкойлів. Компанія Traydus налічує 75 осіб. Вона розташована поблизу Сан-Пауло.

«Незважаючи на поточні політичні і фінансові проблеми в Бразилії, ми розглядаємо дане придбання як дуже цікаву стратегічну можливість відкрити Systemair в Бразилії. Traydus позиціонується у верхньому технологічному сегменті бразильського ринку вентиляції і сфокусован на виробництві енергоефективного обладнання, що є ідеальним рішенням для Systemair. Це відкриває можливості ввести широкий спектр продукції Systemair з інших заводів. Разом з Systemair-Traydus і наших існуючих компаній в Чилі і Перу, ми зможемо успішно конкурувати в проектуванні систем вентиляції в Південній Америці», - каже Роланд Каспер, президент і головний виконавчий директор компанії Systemair.

«Ми спочатку купуємо 75%, з негайним вступом в силу, і маємо обов'язковий опціон на придбання решти 25% протягом шести років», - підсумовує Пан Каспер.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Systemair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10