Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Компресорно-конденсаторні агрегати Copeland готові до впровадження вимог до екологічності конструкції ENTR LOT1

(19.08.2015)

Emerson Climate Technologies, підрозділ компанії Emerson, активно підтримує Регламент Європейської комісії 2015/1095, прийнятий 5 травня 2015 року, щодо вимог до екологічності конструкції компресорно-конденсаторних агрегатів. Цей регламент допоможе підвищити рівень енергоефективності запропонованих на ринку компресорно-конденсаторних агрегатів. Всі компресорно-конденсаторні агрегати з модельного ряду Copeland будуть відповідати обов'язковим Мінімальним стандартам енергетичної ефективності (MEPS) ринку ЄС, які набирають чинності у липні 2016 року.

Вимоги до екологічності конструкції ставлять певні завдання перед виробниками, а також перед країнами-членами ЄС, які законодавчо зобов'язані впровадити відповідні заходи та забезпечити їх застосування.

Невеликі компресорно-конденсаторні агрегати (з номінальною холодопродуктивністю менше 5 кВт і менше 2 кВт для середніх і низьких температур відповідно) повинні відповідати вимогам щодо мінімального холодильного коефіцієнта (COP) (див. графік нижче).

Copeland ENTR LOT1

Більш потужні агрегати (з номінальною холодопродуктивністю від 5 до 50 кВт і від 2 до 20 кВт для середніх і низьких температур відповідно) оцінюються за показником SEPR (коефіцієнт сезонної енергетичної ефективності) в чотирьох різних умовах експлуатації (див. графік нижче).

Copeland ENTR LOT1

Для компресорно-конденсаторних агрегатів, заправляють рідким холодоагентом з потенціалом глобального потепління менше 150, значення COP і SEPR можуть бути знижені максимум на 15% до липня 2016 року і максимум на 10% до липня 2018 року.

Крім того, компресорно-конденсаторні агрегати Copeland успішно беруть участь у програмі сертифікації виробів ASERCOM. Компанія Emerson Climate Technologies брала дуже активну участь у розробці програми сертифікації ASERCOM. Перші компресорно-конденсаторні агрегати пройшли сертифікацію ще в 2014 році. ASERCOM (Асоціація європейських виробників холодильних компонентів) — це платформа, яка дозволяє знайти вирішення наукових і технічних проблем, які підтримують поширення стандартів продуктивності та безпеки. Один з пріоритетів діяльності організації — це захист навколишнього середовища.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10