Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Mitsubishi Electric випускає нові чилери Compact Cube DT-R

(18.08.2015)

В жовтні 2015 року компанія Mitsubishi Electric планує випустити 48 нових моделей чилерів з повітряним охолодженням серії Compact Cube DT-R для охолодження/обігріву будівель різного призначення за допомогою охолодженої або гарячої води. У нових холодильних машинах Mitsubishi Electric досягнутий черговий рекорд з енергоефективності для моделей даного класу, скорочено простір для установки, а також поліпшені показники економічності проведення монтажних робіт.

Mitsubishi Electric Compact Cube DT-R

В нових чилерах Mitsubishi Electric застосовується новий високоефективний теплообмінник, який забезпечує поліпшену теплопередачу за рахунок застосування високоефективних щілинних пластин. В Compact Cube DT-R застосовується інверторний спіральний компресор високої ефективності. В результаті, в них досягнуто високого галузевого рівня коефіцієнта корисної дії (СОР=3,47) при роботі на охолодження. У нових моделях досягнуто скорочення енергоспоживання на 26% у порівнянні з існуючими моделями того ж класу.

Нова лінійка чилерів також включає модель потужністю 60 к. с. такого ж розміру, як у попередній моделі потужністю 50 к. с. шляхом застосування компресора більшої потужності і нових теплообмінників з більшою робочою площею теплообміну. Це дозволяє скоротити на 16% площу установки порівняно з попередньою 50-сильної моделлю.

Нові чилери Mitsubishi Electric Compact Cube DT-R відносяться до топ-моделей і відповідають вимогам практично будь-якого проектного рішення.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10