Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson Network Power довів фрікулінг в Liebert EFC до 350кВт

(14.04.2015)

Liebert EFCEmerson Network Power представив більш продуктивну модель в лінійці Liebert EFC, яка пропонує адіабатичне охолодження з холодопродуктивністю до 350кВт.

Лінійка систем непрямого повітряного фрікулінга Liebert EFC була представлена в Європі у грудні 2014 року. Нові системи здатні працювати у різних режимах, забезпечуючи високу енергоефективність і максимально використовуючи можливості навколишнього середовища. Так, якщо температура «за бортом» нижче 17-20 градусів, система працює у «зимовому» режимі, охолоджуючись тільки зовнішнім повітрям. При більш високих показниках 20-22 градусів включається адіабатичний модуль, що створює кругом теплообмінників хмару дрібнодисперсної охолодженої води. Але коли у спекотні дні не вистачає і цього, тоді можна використовувати традиційне водяне або фреонове охолодження, однак таких днів у наших широтах не надто багато. Це дозволяє більшу частину року застосовувати дуже економічний фрікулінг, а компресори (саму енерговитратну частину системи) використовувати для перекачування холодоагенту тільки короткочасно. Потенційно при європейських цінах на електроенергію таке рішення може принести економію €280,000 на рік за 1 МВт потужності ЦОД. Нова більш потужна модель означає, що великим дата-центрам потрібно менше установок для охолодження.

Liebert EFC

«Цей новий продукт розроблений спеціально для середніх і великих дата-центрів», - сказав Roberto Felisi, директор з продуктового маркетингу дивізіону Thermal Management в Emerson Network Power у регіоні EMEA.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Emerson Network Power.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10