Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Aeroseal представляє бездротову систему герметизації повітроводів

(14.04.2015)

AerosealКомпанія Aeroseal представила нову систему герметизації повітроводів HomeSeal PRO, яка була розроблена з прицілом на віддалене управління завдяки бездротовій технології контролю. Представники компанії зазначають, що продукт може значно збільшити ефективність складної системи охолодження, яка поєднана з численними повітроводами.

За словами директора з продажу Aeroseal Скотта Мюллера, новий продукт здатний значно полегшити життя операторам комерційних будівель, включаючи ЦОД. Широкий функціонал у сфері віддаленого управління, що закладений в HomeSeal PRO, дозволяє контролювати процес герметизації повітроводів з будь-якої точки всередині або зовні будівлі. У подальшому фахівці можуть вести моніторинг цілісності герметизації повітроводів і вносити відповідні доопрацювання у разі порушення цілісності системи, наприклад, із-за механічних пошкоджень.

Бездротова система герметизації повітроводів HomeSeal PRO може похвалитися великою довідковою базою, за допомогою якої фахівці можуть знаходити і застосовувати на практиці найкращі стратегії герметизації повітроводів залежно від специфіки конкретного будинку. Система HomeSeal PRO сумісна з будь-яким портативним пристроєм на базі Windows 8 і Android.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10