Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Гарантія чистого повітря від Uponor

(10.04.2015)

Міжнародна компанія Uponor представляє унікальні повітроводи для систем вентиляції, які вже доступні для покупців у нашій країні.

Для організації системи вентиляції в заміських будинках і квартирах компанія Uponor пропонує використовувати пластикові повітроводи з поліпропілену та фасонні частини до них.

повітроводи Uponor

Унікальна технологія з'єднання повітропроводів і фасонних елементів не вимагає додаткового використання герметизуючої стрічки, при цьому забезпечується стовідсоткова герметичність.

Різання повітроводів можна проводити за допомогою ручного інструменту, наприклад, ножівки.

повітроводи Uponor

Теплоізольовані повітроводи Uponor дозволяють здійснювати подачу свіжого повітря з мінімальними втратами теплоти. В додаток до цього запобігають ризики, що пов'язані з випаданням конденсату і можливими помилками при монтажі.

повітроводи Uponor

Основні переваги систем для мешканців будинку:

  • Система гарантує чистоту в приміщенні, не схильна до корозії, виключається виникнення неприємного запаху;
  • При виробництві систем використовується нетоксичний поліпропілен з антистатичними властивостями, стійкий до будь-яких видів забруднень, що дозволяє уникнути накопичення пилу та бруду у ході експлуатації;
  • Монтаж системи не вимагає застосування додаткових матеріалів для з'єднання та герметизації, сам монтаж проходить швидко і просто.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Uponor.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10