Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Спільне підприємство Carrier Midea по виробництву чилерів

(02.04.2015)

23 березня 2015 року в Чунціні компанії Midea, Carrier і Chongqing Mechanical & Electrical (CQME) підписали договір про співпрацю у області виробництва чилерів. Компанії утворили спільне акціонерне підприємство, 55% акцій якого належить Midea Group, 40% Carrier і 5% CQME.

Голова правління і президент Midea Group Фан Хунбо на церемонії підписання підкреслив, що Carrier – топ-бренд з найдовшою історією в HVAC-індустрії, яка почалася ще до того моменту, як Вілліс Керрієр в 1902 році винайшов перший кондиціонер. І Midea вважає великою честю співпрацювати з міжнародним партнером з такою репутацією.

Carrier - Midea

Президент і головний виконавчий директор UTC BIS (група, в яку входить Carrier Corporation) Жеро Дарнис у своїй промові зазначив, що багаторічна співпраця Carrier Midea (у Латинській Америці, Індії, Єгипті та на Філіппінах) ще більше зміцниться у зв'язку з новим проектом. Carrier вважає Midea своїм основним партнером на китайському ринку з-за використовуваних Midea в своїх центральних кондиціонерах передових технологій, а також наукових інновацій компанії і її величезної частки на ринку Китаю. Саме ці переваги, – наголосив пан Дарнис, – зробили можливим тривалу тісну співпрацю Carrier Midea.

Компанія Chongqing Mechanical & Electrical (CQME) буде виробляти для нових чилерів електронні компоненти і системи управління.

Carrier - Midea

За умовами угоди продукція нового заводу буде поширюватися на території Китаю та Південно-Східної Азії під брендом Midea, а в іншому світі, в тому числі і у нас в країні, під брендом Carrier. Модельний ряд холодильних машин, які будуть збиратися на новому заводі, розроблені науково-дослідному центрі компанії Midea. Внесок компанії Carrier в новий завод - це фінансові інвестиції та дистриб'юторський канал продажів по всьому світу. Тобто, в лінійці чилерів Carrier з'явиться, поряд з американським і європейським, китайський модельний ряд, який розроблений компанією Midea.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Carrier.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10