Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



McQuay UK стає DAIKIN Applied

(01.04.2015)

McQuay DaikinВелика Британія: Постачальник чилерів та систем обробки повітря McQuay (Велика Британія) твердо слідує глобальної бізнес стратегії своєї материнської компанії у США і Європі і змінює свою назву на DAIKIN Applied.

Нове ім'я DAIKIN Applied (UK) набирає чинності з 1 квітня поточного року. У той же час, британський підрозділ сервісу і обслуговування McQuay Service йде за прикладом головного офісу і стане DAIKIN Applied Service.

Jim Henley, головний керуючий McQuay (UK) Ltd, пояснює: «Рішення про перейменування компаній McQuay (UK) Ltd і McQuay Service є частиною глобальної стратегії об'єднання з метою більш чіткого визначення і пропозиції наших кліматичних рішень внутрішньому і світовому ринку».

Виробник McQuay приєднався до Групи DAIKIN у 2006 році після придбання японським кондиционерным гігантом малайзійського власника McQuay – компанії OYL – разом з двома спорідненими підприємствами J&E Hall і AAF/McQuay.

McQuay змінив свою назву на DAIKIN Applied у Сполучених Штатах в 2013 році, а також повторив цю процедуру у Європі в минулому році.

Незважаючи на зміну назви, юридичного статусу, адреса головного офісу та контактна інформація британської філії залишаються колишніми.

«Зміна імені нашої компанії жодним чином не впливає на її бізнес», - каже Jim Henley. «Всі контакти з існуючими замовниками, постачальниками і акціонерами зберігаються, з відповідними зобов'язаннями і правами, що будуть прийняти під новими назвами».

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10