Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Сертифікат Eurovent для систем Daikin VRV

(30.03.2015)

Eurovent DaikinМультизональні системи Daikin VRV з повітряним охолодженням отримали сертифікат від Eurovent, Європейського комітету виробників кліматичного обладнання.

Сертифікат Eurovent видається після проведення ряду незалежних тестувань, і для клієнтів Daikin він служить додатковим підтвердженням виняткової якості і високої продуктивності обладнання, а також демонструє, що мультизональні системи Daikin VRV працюють з чітко зазначеною ефективністю.

Бернар Дегертог, керівник європейського відділення систем VRV компанії Daikin, каже: «Наша компанія ще більше розширила діапазон своєї продукції, отримала сертифікат Eurovent: від побутових спліт-систем і теплових насосів повітря-вода, комерційних систем серії Sky Air, до чилерів, фенкойлів і центральних кондиціонерів, і тепер у це число входять наші високопродуктивні мультизональні системи VRV. Це підкреслює прагнення компанії Daikin надати своїм клієнтам комплексні рішення. Сертифікація Eurovent повинна забезпечити загальну платформу для повністю прозорої оцінки та порівняння ефективності різної продукції на користь клієнтів, проектувальників і кінцевих користувачів. Компанія Daikin також вважає, що в даній програмі є, що удосконалити, бо ми незабаром будемо висувати свої пропозиції, що спрямовані на оптимізацію процесу сертифікації».

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10