Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Припливно-витяжні вентиляційні установки Daikin D-Compact AHU

(18.03.2015)

Компанія Daikin повідомляє про початок поставок в Україну нової серії припливно-витяжних установок D-AHU Compact. В установках Daikin D-AHU Compact використані передові енергозберігаючі технології, які підтверджують, що компанія Daikin є одним з лідерів у області створення економічного обладнання. Продуктивність нових установок – від 500 до 25000 м3/ч. Їх невеликі розміри і вага, а також численні переваги дозволяють використовувати вентагрегат Daikin D-AHU Compact на об'єктах різного призначення, у тому числі в житловому секторі.

Daikin D-AHU Compact

Установки D-AHU Compact можна експлуатувати у зимовий час при температурі до –25°С, а при використанні додаткового нагрівача – до –40°С. Установки оснащені вентиляторами з полегшеним робочим колесом з алюмінію і економічними EC-двигунами постійного струму з електронною комутацією. Показник питомої потужності вентилятора SFPv для всього модельного ряду – нижче 2,0. Ламінарний глушник шуму знижує рівень звукового тиску на 9 дБ.

В установках Daikin D-AHU Compact використовуються роторні рекуператори, у тому числі сорбційного типу, що володіють підвищеною здатністю до утилізації вологи завдяки спеціальному покриттю, що утримує вологу. Коефіцієнт рекуперації теплоти може досягнути 85%. Сорбційний ротор утилізує 95% вологи.

Система управління забезпечує користувачу широкі можливості з управління установкою: використання планувальника завдань, робота у нічному режимі, автоматичне перемикання у режим природного охолодження (фрікулінг). Віддалене керування може здійснюватися з контролера Intelligent Touch Manager. Програмне забезпечення ASTRA Xpress дозволяє швидко провести конфігурування установки на об'єкті.

Корпус Daikin D-AHU Compact володіє відмінною корозійною стійкістю і здатністю тривалий час протистояти впливу агресивних середовищ завдяки застосованій в ньому технології анодування алюмінієвого профілю і наявності панелей з покриттям Aluzinc.

> > > Завантажити буклет «Вентиляційні установки Daikin D-AHU Compact»

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10