Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



ARCA патентує методики відновлення та повторної переробки холодоагентів

(10.03.2015)

Appliance Recycling Centers of AmericaКомпанія Appliance Recycling Centers of America (ARCI) оголосила про отримання патенту США No. 8,931,289, що стосується систем і методик для сприяння відновленню та повторної переробки холодоагентів та масел з кондиціонерів, холодильників, морозильників та інших приладів, які в роботі використовують холодоагент. Заявка на отримання патенту була задоволена Бюро по патентах і товарних знаків США (USPTO). Документ охоплює, серед іншого, і холодоагенти, які застосовуються в кондиціонерах для ЦОД.

Методики і системи, описані у патенті, припускають використання різних механізмів автоматизації для зменшення кількості операторів, необхідних для проведення процесу відновлення того чи іншого холодоагенту. Це дозволяє домогтися зниження ймовірності помилок з вини людського фактору. Крім того, деякі методи, що описані у патенті, припускають агрегацію даних про проведення техпроцесів, що належать до відновлення холодоагентів, для подальшого аналізу з метою пошуку шляхів оптимізації техпроцесів.

Коментуючи новину щодо отримання компанією ARCI нового патенту, її президент і головний виконавчий директор Марк Ейсеншенк сказав, що успішне задоволення патентної заявки дозволить компанії зробити свій портфель об'єктів інтелектуальної власності ще більш цікавим і захищеним. Крім того, ARCA отримає додаткові конкурентні переваги і нові можливості для ліцензування своїх напрацювань.

Слід зазначити, що в розпорядженні компанії ARCI є безліч регіональних відділень, які розосереджені по території північноамериканського континенту і займаються відновленням матеріалів, а також утилізацією шкідливих для екології речовин.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10