Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий моноблок Daikin Altherma LT

(07.03.2015)

Компанія Daikin Europe представила своє компактне і універсальне з коли-небудь існуючих рішень - новий низькотемпературний моноблок Daikin Altherma low temperature (LT), який забезпечує виняткову ефективність і надійність при значно більш низьких експлуатаційних витратах.

Новий тепловий насос Daikin Altherma LT на 16% легше і на 17% менше існуючих моделей. Він потребує значно меншої потужності електроспоживання і оснащений поліпшеними функціями захисту від атмосферних впливів. На сьогодні це найбільш компактне рішення з представлених на ринку теплових насосів Daikin.

тепловий насос Daikin Altherma LT

Моноблок представлений версіями потужністю 5 і 7 кВт, забезпечує температуру подачі до +55°C і має хороший показник COP, близький 5 (A7/W35), що є підтвердженням високої продуктивності та енергоефективності для будь-якої системи такого роду. Нова моноблочна система відрізняється поліпшеним діапазоном модуляції, що сприяє ефективно задовільнити широкий спектр вимог до опалення, і може працювати при частковому навантаженні протягом більшої частини року.

«Все в одному»

Новий моноблок Daikin Altherma LT є непоганим варіантом для установки теплового насосу «з нуля», оскільки не потребує налаштування системи охолодження і працює просто «з коробки». Оскільки обладнання має повністю герметичний охолоджуючий контур і потребує лише підключення води, його може встановити будь-яка монтажна організація без спеціальної кваліфікації для роботи з F-газами.

Завдяки наявності єдиного блоку, в якому розміщується вся гідравліка і електроніка, новий тепловий насос буде користуватися популярністю як у початківців, так і у досвідчених монтажників. Така конструкція зменшує ризик виникнення помилок, дозволяє швидко оцінити вартість проекту і не вимагає яких-небудь прихованих додаткових послуг, таких як установка окремих накопичувачів або запірної арматури, які можуть збільшити вартість монтажу.

Висока продуктивність

Тепер система пропонує більш високу продуктивність при низьких температурах навколишнього середовища, ніж у попередньої моделі. Вже ні у кого не буде сумнівів у виборі теплового насоса, якщо при падінні температури нижче -2°C потужність обігріву знижується менш ніж на 10%.

З посиленою функцією захисту від погодних умов тепловий насос Daikin Altherma LT буде надійно працювати навіть при -25°C. Новий моноблок забезпечить безперервне опалення і гаряче водопостачання для домовласників на протязі всього року, навіть в досить холодну погоду.

Компактна конструкція

Компактна конструкція моноблока Daikin Altherma LT (висота 735 мм, ширина: 1085 мм, глибина 360 мм) розроблена спеціально для задоволення потреб власників невеликих споруд. Маленький і легкий (85 кг), новий моноблок Daikin Altherma LT передбачає ще більшу свободу монтажу і може бути встановлений практично в будь-якому місці, у тому числі під підвіконнями і в маленьких садах. Пропонуючи економічно ефективне рішення для новобудов, система не впливає на внутрішнє планування і підходить для установки замість старого обладнання в існуючі будинки з більш високими втратами тепла. В такому випадку орендарі та приватні домовласники отримують можливість знизити експлуатаційні витрати.

Більше свободи і спокою

Новий сучасний дизайн корпусу порадують своїм стильним виглядом будь-якого домовласника, в той час як додатковий резервний нагрівач забезпечить спокій для клієнтів, гарантуючи їм безперебійне теплопостачання. Тепловий насос поставляється з новим пультом управління, який дуже простий у використанні.

Додатковий контролер (опція) спрощує можливість контролю температури в приміщенні і повторного нагріву гарячої води, що особливо важливо для соціального житла, де дозволено мінімальне втручання користувача. Тепер система стала ще простіше у використанні.

Моноблок Daikin Altherma LT - розумний вибір

З появою нового моноблоку Daikin Altherma LT компанія Daikin прагне відвоювати додаткову частку ринку у створенні ефективних інноваційних пристроїв для задоволення потреб приватних забудовників, керуючих соціального житла і монтажників.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10