Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Бездоганне планування

(06.03.2015)

Новітні технології та рекомендації: новий стенд Uponor на торговельно-промисловому ярмарку ISH буде присвячено композитним трубам Uni Pipe PLUS, розробкам устаткування для подання питної води за оптимальних санітарних умов та показників тиску, а також консультаційному центру з ремонту житлових будівель за допомогою систем поверхневого нагріву для максимального енергозбереження. Компанія також представить новий асортимент контрольних приладів у залі 6.0 на стенді C30/D30.

Нові труби Uponor Uni Pipe PLUS є вдосконаленою версією багатошарових єднальних труб Uponor MLCP, які безліч разів на практиці доводили, чого вони варті. Це – перша у світі багатошарова композитна труба з покриттям з пресованого алюмінію без зварювальних швів. Власна технологія Uponor «Алюмінієва композитна труба без зварювальних швів» (SACP) забезпечує на 40% щільніший радіус вигину матеріалу кілець та на 30% краще затискання пруткового матеріалу. Обидва компоненти вдосконалення дозволяють зберегти час і кошти.

Окрім нового устаткування та всеохоплюючої інформації щодо ефективних установок для подання питної води за оптимальних санітарних умов та показників тиску, значну роль відіграватиме тема ремонту із залученням систем поверхневого нагріву. Консультативний центр, керований компетентними спеціалістами, дозволить відвідувачам виставки дізнатися про різні варіанти технічних рішень для конструкцій із сухою та вологою штукатуркою, яка використовується для підлоги, стін та стелі. Ретроспективне встановлення систем поверхневого нагріву не тільки відкриває нові можливості продажу для посередників, але водночас гарантує енерго-ефективність та комфорт.

Uponor Uni Pipe PLUS

Зокрема, Uponor продемонструє, як сучасні технології контролю, подібні до Smatrix, сприяють зручності користувачів та знижують витрати на енергію. Високі технології контролю з розширеним спектром функцій, зокрема, автоматична гідравлічна компенсація, підходять для використання як у нових будівлях, так і в проектах реконструкції.

На виставці ISH Uponor також запропонує вбудовані енергоконструкції для будівель комерційного призначення. Послуги, що надає Uponor, доповнюватимуться технічними рішеннями в сфері енергозабезпечення від компанії Zent-Frenger, що є спеціалістом із систем нагріву та охолодження стелі, а також великих теплових насосів. Ви зможете пересвідчитися, як окремі компоненти технічних рішень поєднуються один з одним у типових комерційних, промислових та житлових приміщеннях на стенді Uponor.

Стенд компанії Uponor на виставці буде здебільшого зосереджений на трубах Uni Pipe PLUS, перших багатошарових композитних трубах з покриттям з пресованого алюмінію без зварювальних швів.

Про компанію Uponor

Компанія Uponor – це провідний світовий постачальник у сфері устаткування для нагріву/охолодження та підведення питної води. Вона налічує до 4100 працівників і виступає надійним партнером продавців, планувальників, інвесторів, основних посередників та лідерів у галузях житлобудування, сільського господарства та промисловості. Щодня обладнання Uponor робить значний внесок у покращення якості життя та забезпечення енергоефективності, комфорту та чистоти питної води. У 2013 р. компанія, зареєстрована в Гельсінкі, досягла зведеного товарообігу на рівні €906 млн.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Uponor.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10