Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Спіральний чилер Daikin Trailblazer

(20.02.2015)

Чилер Daikin TrailblazerОпалення та охолодження комерційних будівель потребують значного споживання енергії та пов'язаних з нею витрат. Коли мова йде про комбіноване використання спіральних чилерів, витрата енергії зростає. У компанії Daikin знайшли спосіб, як зекономити - Trailblazer, нове покоління спіральних чилерів, що забезпечують високу ефективність.

«З допомогою Trailblazer нам вдалося вдосконалити спіральні чилери, піднявши їх на новий рівень розвитку і створивши нове покоління енергоефективних і доступних продуктів», - каже Адам Медоу (Adam Meddaugh), керівник відділу досліджень чилерів в Daikin Applied. «Ми пішли назустріч нашим клієнтам і дали їм можливість більш ефективно використовувати енергію».

Холодильна машина Trailblazer має надійну технологію, запозичену з відомої лінійки AGZ. Продуктивність і функціональні можливості продукту забезпечують низькі витрати з моменту установки і протягом усього періоду експлуатації. Заводські налаштування значно полегшують і прискорюють монтаж і запуск Trailblazer у роботу. Чилер Daikin Trailblazer, в якому використовується повністю нова технологія алюмінієвого мікроканального теплообмінника в поєднанні з компресорним обладнанням, дозволяє забезпечувати низькі експлуатаційні витрати і максимально високу ефективність.

Чилер Daikin Trailblazer

Чилери Trailblazer відповідають вимогам системи сертифікації будівель по екології та енергоефективності (LEED). Чилери працюють на холодоагенті R410A, який не сприяє руйнуванню озонового шару.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10