Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Розширення комплектації холодильних машин Carrier 30RBP

(13.02.2015)

Компанія Carrier оголосила про намір посилено розширювати комплектацію чилерів Carrier 30RBP. Таке рішення в компанії пов'язують з успішним стартом продажів і постійним зростанням кількості замовлень на цю модель холодильних машин.

Carrier 30RBP

Американський виробник анонсував збільшення у 2015 році кількості опцій, що будуть доступні для замовлення: часткова або повна рекуперація тепла, вільне охолодження DX на одному або двох контурах, можливість під'єднання повітропроводу і модуль обліку енергоспоживання.

В компанії Carrier відзначили, що запущена в 2014 році у виробництво, модель чилера Carrier 30RBP в даний час є однією з найбільш високоефективних холодильних машин з повністю алюмінієвим мікроканальним конденсатором. Крім того застосування мікроканального конденсатору дозволило скоротити заправку холодоагентом на 40%. Також у компанії Carrier повідомили, що починаючи з другого кварталу 2015 року мікроканальні конденсатори в якості опції можуть постачатися з покриттям Enviro-Shield (для середовищ з низькою корозійною активністю) і Super Enviro-Shield (для середовищ з високою корозійною активністю).

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Carrier.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10