Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові каталоги Toshiba 2015 року

(11.02.2015)

Компанія Toshiba представляє нові каталоги систем кондиціонування Toshiba 2015 року у форматі PDF.

Нові каталоги систем кондиціонування Toshiba 2015 року

Новинки кліматичних систем Toshiba у 2015 році:

Напівпромислові зовнішні блоки Super Digital Inverter RAV-SP***4ATP-E. Оновлена конструкція компресору підвищила ефективність зовнішніх блоків Super Digital Inverter до досить високих значень: 4,52 кВт холоду або 4,79 кВт тепла на 1 кВт споживаної потужності.

Напівпромислові зовнішні блоки Digital Inverter RAV-SM***4ATP-E. Серія Digital Inverter – це високоефективні, виключно легкі і компактні зовнішні блоки. Тепер можна замінити застарілий кондиціонер, що працював на R22 або R407C і який споживав багато електроенергії, на сучасну та ефективну систему на R410A, не прокладаючи нову трасу.

Напівпромислові касетні внутрішні блоки RAV-SM***4UTP-E. Кут повороту кожної з 4 повітряних заслінок касетного блоку Toshiba можна регулювати індивідуально. Це дозволяє оптимально розподіляти повітря по приміщенню.

Напівпромислові підстелеві внутрішні блоки RAV-SM***7CTP-E. Завдяки зниженому аеродинамічному опору внутрішніх блоків рівень шуму в два рази менше, ніж у традиційних кондиціонерів.

Напівпромислові канальні блоки RAV-SM***6BTP-E. Гнучкість застосування: потрібно мінімум місця за підвісною стелею. Прокладання повітроводів значно полегшено завдяки потужній дренажної помпи з висотою підйому конденсату до 270 мм.

Мультизональні стандартні канальні блоки MMD-AP***6BH-E. Зовнішній статичний тиск, що створюване кондиціонером, можна підвищити до 120 Па, що дозволяє збільшити довжину повітроводів.

Мультизональні колонні блоки MMF-AP***6H-Е. Колонний підлоговий блок Toshiba зазвичай використовується для кондиціонування великих приміщень з невисокими стелями. Особливо зручні вони для ресторанів, фойє кінотеатрів і готелів та інших місць скупчення великої кількості людей.

Модуль гарячої води MMW-Ap***1LQ-E. Модуль може нагрівати воду до 50°C і може бути використаний як для опалення, так і для нагрівання води у готелях, офісах і квартирах. До зовнішнього блоку VRF-систнмы Toshiba SMMS-i можуть бути підключені до 2 модулів гарячої води. Підключення до систем MiNi-SMMS, SMMS (5,6 HP) і SHRM-i не допускається.

> > > Завантажити каталог побутових і напівпромислових кондиціонерів Toshiba на 2015 рік

> > > Завантажити каталог VRF-систем Toshiba на 2015 рік

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Toshiba.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10